søndag den 23. august 2015

Göteborg - Fotodagbog, dag 2: Alfons-drømme, kultur-nørderi og rejer på tube.

Hermed fortsættes gårsdagens start-indlæg på Göteborg-turen. 
Nu skulle byen nemlig udforskes for alvor - og med fortsat høj solskin og et morgenbad var vi bare SÅ klar: 

12.43. Efter en dejlig nats søvn, gik vi på jagt efter morgenmad. Og til vores held faldt vi over Condeco - en skøn svensk kæde, hvor man får en valgfri ret, ink. buffet, fri vand og kaffe. Til 70 kroner. Svenske vel at mærke. Og så er det hele tilmed fairtraide og økologisk. Score! 

13.15. Møde med en af mine favoritkendisser aka Alfons! 

.. Var helt betaget ved tanken om ham og Svipper tage et smut forbi vores hotelvindue en af dagene, og vinke til os i måneskinne. Men han var nok på settet for at skyde film, eller ude i byen og score damer. 

15.01. Efter besøget hos Alfons besluttede vi os for, at opretholde lidt voksen-mentalitet. Og hvor bedre, end at tage det kulturelle valg og besøge Naturhistorisk? SÅ fedt altså! Etage på etage med geologiske fund - lige fra kæmpe fortids-skeletter til syltede fostre og uglyegylp-analyser.
Jojo, appetitetten blev sat på prøve... 

.. Men genvundet kl. 17. 15 på lækkert, stort øko-markede på vej tilbage mod byen. 

.. Hvilket gjorde at vi liiige måtte stoppe efter en "lille" bland-selv-is. 150 kroner for to stk., siger du? Ups. Det smagte tilgengæld godt. 


.. 18.30 Var  vi tilbage i "vores" centrum-hood. Med late to-go frokost og bajere under armen. For nu havde vi fodret vores barnesind med Alfons og vores indre pensionist med kultur. Nu skulle teenageren have lidt morskab - så øl i solskinnet var vejen frem. 
.. Hvilket gjorde, at vi bestilte både rødvin oooog en kæmpe stor snackkurv med mozarellasticks, friturestegte løgringe og hotwings til forret.
 22.07 ankom maden og vores promille matchede vist ikke just de andre gæsters. Men vi havde en fest, og det var alt alt for hyggeligt. 


.. 01.35. Godt pløret. Efter at have tømt den irske pub for diverse special-øl, fandt vi vej til 7-Eleven.. hvor jeg bare måtte prøve bacon-kov med "skaganröre" aka rejesalat (!)
Min medrejsende synes det var ualmindelig ulækkert - men hey, man skal da prøve de lokale varer, ikke?
Jeg var hvertfald svært fulde-begejstret, og gennem byens gade fik vi slæmgret hjem til hotellet i god behold.
8 kommentarer:

 1. Ser jo bare alt for hyggeligt ud - og totalt fun med baconpølser og rejesalat!! aldrig hørt om den kombi før - men altså ja!!! man skal da prøve det lokale =D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ved ikke om jeg bare var fuld, men synes det smagte ganske fortræffeligt :D

   - Anne

   Slet
 2. Lyder som en skønne tur:) Og selvfølgelig skal det lokale prøves:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig! Også selvom jeg normalvis ikke kan lide grillpølser - sådan slet ikke endda :D

   - Anne

   Slet
 3. Det lyder som en aldeles skøn tur!

  Jeg har dog aldrig forstået kombinationen af pølser og rejesalat. På et tidspunkt må jeg få en svensker til at forklare mig det :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Me niether - men jeg er vist heller ikke helt med ideen om remoulade, nænej, sennep og agurkesalat er favorittilbehøret i den afdeling - helst på bøf!

   - Anne

   Slet
 4. Haha, du er så sød, Anne. Det lyder som en skøn aften. Jeg er heller ikke lige til grillpølser, men kunne også godt finde på at smage en med rejesalat - bare fordi. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er altså også ret så antinice, men altså - fuldskab og mayo--rejer kan jo kamouflere en del ;) Og sød kan du sgu selv være, Tine!

   - Anne

   Slet