mandag den 24. august 2015

Lørdagshyggeri - et lille break i Göteborgdagbogen.
I forgårs inviterede jeg mig selv på besøg ,hos de gamle. 
Efter turen i det svenske havde jeg nemlig købt lidt hyggerier til det søde hold derhjemme, og de havde heldigvis tid til gæster.
Det var som altid ualmindeligt hyggeligt, og timerne fløj afsted med Lego-nørderi, lækker mad, tons af kaffe, tøsesladder med mindstebarnet og sofahygge til op over begge næsebord.

Skøn, skøn måde at koble af efter fire feriedage på farten.

6 kommentarer:

 1. Hyggeligt! Og jeres tur til Göteborg ser ud til at have været ret perfekt :-) Skønt skab/skænk/disk -er det din eller dine forældres?

  SvarSlet
  Svar
  1. Bestemt, det var så dejlig en tur. Og det er deres - og vi tre unger kæmper allerede om arveretten ;) Den er mega fed.

   - Anne

   Slet
  2. Tror nok også jeg ville smide mig ind i arvekampen ... altså hvis jeg havde en kinamands chance ;o)

   Slet
 2. Perfekt afslutning på perfekt ferie lyder det som :) Tror jeg vil lade mig adoptere af jeres forældre - tænk at nørde med Lego og ligefrem have det stående fremme, den kommer aldrig til at ske hos mine ellers skønne forældre, det er de vist vokset fra - men tror jeg må indføre det herhjemme, jeg kan ikke finde ud af at vokse fra Lego og slik - elsker at børnene efterhånden har rigtig meget Lego i både den seje og tøsede afdeling (og det er slet ikke mig der hele tiden kommer slæbende hjem med mere, neeej nej) :-P

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi bliver aaaldrig for gamle til det i vores familie i hvertfald - du må bringe børnenørderi for voksne ind i jeres som fast tradition - for vores forældre står ikke til adoption ;-) Det er altså alt for hyggeligt!

   - Anne

   Slet
 3. Elsker Lille Moar og Dvademand Far :o) geniale betegnelser/kælenavne.

  SvarSlet