mandag den 20. juli 2015

Shh!


Jeg holder 'hold kæft'-dag idag. Elsker konceptet, som jeg ikke har praktiseret i nogle uger. Det lyder måske ikke af meget, men jeg er den type menneske, som kunne være alene i en uge eller to uden, at savne kontakt til omverdenens alt for meget. Så et par uger uden ro er meget uoverskueligt for mig. 
Så idag nyder jeg ro, mit eget selskab og hvad så end jeg hitter på, for lissom de forgående uger, er de næste to proppet til randen med dejlig aftaler og masser arbejde.

11 kommentarer:

 1. Hold nu op hvor kan jeg følge dig :-D Elsker når kærsten tager på en weekend-lang fisketur med vennerne... det er lidt som "overskydende luft" fiser ud af hovedet og det giver plads til nye input :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er utroligt, hvor meget lidt alenetid kan give (:

   - Kit

   Slet
 2. Sådan en dag ville jeg ELSKE!!!

  SvarSlet
 3. Det kender jeg SÅ godt, Kit. Alenetid er ikke bare en luksus, det er en nødvendighed for mig af og til. Og sikke en dejlig måde at tilbringe dagen på. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det sådan set også for mig - sætter bare ekstra pris på det, i de perioder hvor jeg er presset tidsmæssigt. Alenetid er frihed for mig (:

   - Kit

   Slet
 4. Sådan en dag habde jeg i fredags :) banditterne var hos mormor og morfar fra torsdag til søndag og fredag fandt manden lige på at arbejde ud af huset over 8 timer!! Kan ikle huske hvoenår jeg har haft det meste af en dag HELT for mig selv :) den blev så nydt! ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder dejligt - godt at du nød det (:

   - Kit

   Slet
 5. Kender det udmærket... Det kan være svært med børn, men vi har heldigvis en god tradition med at sidde i sofaen sammen og læse... helt stille hver for sig. Kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, der må man nok tage alternativer i brug - men lyder som en hyggelig løsning (:

   - Kit

   Slet
 6. Måtte straks ind og se, hvordan du havde fået klemt karkludene ind i et indlæg 😊 lækker fisk, håber også den var karkluds-veganer 😂 KH Rikke

  SvarSlet