mandag den 6. april 2015

Fredagssnygge
Fredag fik jeg besøg af verdens sødeste Grisling, så jeg startede dagen ud med en handletur.  Jeg var i humør til noget nemt, som man kunne spise, mens man drak øl og sang med på musik. Valget faldt på pizza, og det faldt heldigvis i god jord. Jeg lavede en med svin og en med spinat/mozzarella. Det er altid med at bage rigeligt, når man er igang - der er ingen der bliver sure, hvis den slags rester bliver hevet frem til nat- eller tømmermændsmad.
Aftenen var skøn og hyggelig - vi fik gennengået alt fra fuldemandshistorier til sangene fra sangen der blev brugt i vores folkeskole. 

Dagen efter landede vi 'påskemiddag' med helstegt kylling, kartofler, hjemmesyltede agurker og masser af sovs. Det blev indtaget med Børnene i Bulderby rullende på skærmen. En uden tvivl ubetinget succes, selvom at vi blev de mætteste, som nogensinde havde fandtes.

Dejligt med tid til familiehygge i halve og hele døgn.

3 kommentarer:

  1. Det lyder bare så godt. Bliver altså nødt til at sige mums, selvom I ikke kan lide det udtryk. :) Men den pizza der! Og jeg kan lige se kyllingen for mig. Det er altid godt med lækker mad og gode mennesker.

    SvarSlet
  2. Det der med at blive de mætteste, som nogensinde fandtes, er tit et fænomen som forekommer i forbindelse med familie besøg, synes jeg. Og så da især til jul og påske! :)

    SvarSlet
  3. Det lyder som nogle super gode dage :-) kh. Birgitte

    SvarSlet