søndag den 21. december 2014

Tak fordi du kigger forbi!Ja - tak for det! Det er herre festligt, men vi synes altså, det er lidt vildt, at du gerne vil. Også selvom vi jo selv læser med, på et hav af blogs. 

For ja - vi kom for nylig til at snakke om, at det egentligt er temmelig overvældende, at der sidder i omegnen af 600 mennesker derude, og følger med i vores halv-fjollede, hverdagsprægede, små-lamme, stel-stressede og Harry Potter-nørdede dagligdag. Og på instagram, er der næsten 250 mere ovenihatten. 

Så gang på gang bliver vi både glade og forbløffede over, at der kommer nye dejlige læsere til, at I gamle søde hoveder holder ved, og at der kommer rare folk forbi, på et kortvarigt visit. Fedt, I har lyst til at læse med, og fedt at I kommenter på al vores ævl - for kæft, hvor er det bare hyggeligt!

Vi ved ærlig talt ikke altid helt hvorfor, I kigger med netop her, men vi er som sagt vældig beærede. Så lad indlægget her være en tak til jer, og en opfordring, hvis der er noget I gerne vil bede om mere eller mindre af - kommentarfeltet står frit for friske ideer eller tørre tæsk.

7 kommentarer:

 1. Jamen I hygger jo om os :)

  Og selv tak for jeres visit på min blog.

  Mvh Marie fra www.krøllerier.dk

  SvarSlet
 2. I er jo søde mennesker :) Rigtig god jul !

  SvarSlet
 3. Tak fordi vi må læse med - og tak fordi I læser med :) Det varmer mindst ligeså meget den anden vej :) God jul til jer og jeres familie.

  SvarSlet
 4. Jeres blog er simpelhen så hyggelig :)

  SvarSlet
 5. I er jo så hyggelige, kan ikke lade være!

  SvarSlet
 6. I er jo herlige!
  Glædelig jul til jer begge :D

  SvarSlet
 7. Hvor er I søde alle sammen!

  - Kit og Anne

  SvarSlet