lørdag den 20. december 2014

Tanker om gavegiveri.

Gaver er skønt! Og de fleste er nok enige med mig i, at selvom det altid er dejligt at modtage dem, - så er det bare endnu sjovere at give dem væk. 

Og jeg er nok heller ikke den eneste, der når jeg får tilsendt en ønskeseddel, enten vælger et genstand jeg selv synes ville være sjov at få. Enten det, eller også finder på noget selv, jeg mener vedkommende lige mangler - men som de ikke selv ved findes. Akkurat, ligesom når jeg laver kalenderpakker.

Det sjoveste var dog, da jeg forærede min veninde i vaskeægte Harry Potter-nørde-gave. Jeg havde helt glemt det igen, så fik sådan lyst til at vise billederne frem fra sidste år, da jeg kom i tanke om det - for kæft, det var altså skægt. 

Og det synes hun heldigvis også - en gang HP-nørd, altid HP-nørd. Og hvem der er nørd, vil ikke være lidt beæret over en tidsvender-halskæde fra selveste Ministeriet For Magi? 
 Har I også et gaveminde, I finder ekstra skægt? Og var du modtager, eller giver? 

5 kommentarer:

 1. Åh en skøn gave! :'D Den halskæde er i øvrigt noget af det fineste i verden! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Rikke! Og ja, den er så fint lavet - JK har den bedste fantasi!

   - Anne

   Slet
 2. Hvor er det en fed og gennemført gave! Jeg håber ikke, at min meget bogglade ven kigger med her, for jeg kan røbe, at min julegave til hende i år er et par øreringe med bittesmå bogstabler (!) i, og de er gemt i en bog, hvor jeg har limet siderne sammen og lavet et hemmeligt rum i! Håber hun bliver glad for begge ting :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih, tak skal du have Piske :D Og uh, kan godt forstå du glæder dig til at se reaktionen - er sikker på hun bliver glad :D

   - Anne

   Slet
 3. Tak! Og fedt, det er altså sjovt at kunne overraske :D

  - Anne

  SvarSlet