mandag den 20. oktober 2014

Så gik tiden med det..


Er det allerede mandag? Nå, jamen så får I da lidt knas fra sidste uges filmrulle.
Her har jeg bla.:

Bestilt og modtaget det der Blå Sygesikringsbevis (som man åbenbart skal have nu. Godt Kit vidste det, for jeg fatter ikke den slags). Så kan London bare komme an - hvis jeg falder ud af båden på Themsen, semidrukner og skal genoplives, eller falder ud af de The Eye og brækker ryggen, er jeg helgarderet! 

Forsøgt at gå to under en paraply - not working! Mon man kan få dobbeltparaplyer, ligesom dobbeltdyner? Mig og min veninde blev hvertfald enige om, at man burde have en langarmet butler, til formålet. Smart ikke? Så man kan gå og sladre, uden at prikke øjnene ud på hinanden, med hver sin. 
Været glad og tryg i sjælen over, at Jorden ikke er helt ved at falde fra hinanden, hvis denne historie kan nå forsiden. Så er der vel ikke en 3. verdenskrig der lurer ude i horisonten? 

Fået den fineste alpeviol af Kit - så er der da sommerstemning liiidt endnu. 

Set Nissebanden! Ren nostalgi på allerbedste maner; Luffe-sangen, legetøjsmaskinen og hundeslæde-tur - bliver det federe? Nok næppe. 

Været på Ulla T til steaksalat med det hele. 
Grint uendeligt over dette billede. Mindstebarnet og jeg holder ofte "send et grimt-Disney-billede"-battle, og her må hun siges at vinde. Zeus er åbenbart bare en af de mænd, der skal gro skæg, for at bevare sin autoritet. 

6 kommentarer:

 1. Hahaha! Billedet!! :D

  Det med paraplyen, det har jeg også tit tænkt over...

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er virkelig et alt for morsomt billede :D Og ja, ikke?

   - Anne

   Slet
 2. Åhh Nissebanden! Julen nærmer sig jo også, og så føles det bare så rigtigt. Xena og jeg kiggede på Mortens jul sidste weekend. Synes det var helt på sin plads.
  ... Det med paraplyen undrer jeg også.... jeg er så kort at min paraply altid er i andres øjenhøjde. Der må findes en metode hvor man undgår at stikke øjnene ud på sine medmennesker. En oppustelig pude man kan sætte på hovedet måske .... ???

  SvarSlet
  Svar
  1. Brd. Mortsens er også bare en af mine favoritter - der er så mange gode sange deri!
   Parplyer er et mysterie, må man sige - total usmart - men en pude er da en mulighed!

   - Anne

   Slet
 3. Luffe-sangen, er og bliver et hit !

  SvarSlet