onsdag den 15. oktober 2014

Der vil nok være nogen, som synes..


.. at det for tidligt, at begynde at tænke på jul. Sådan har vi det dog ikke i vores familie - vi glæder os hvert eneste år, og går gerne i gang med at planlægge lang tid før, at det første juleknas har fundet vej til Netto's hylder. For tiden vælter der SMS'er ind, fra mor, om planerne om hendes eventyr juleland, far og jeg har set Skibet i Skilteskoven og Brødrene Mortensens jul, vi søstre snakker om gaver og forventningsglæden, der blevet spist flere net mandarin hos mig og pakkekalender-indkøbene er i fuld sving. 
Pakkekalender er noget af det hyggeligste jeg ved, og jeg glæder mig hvert eneste år. Både til at modtage den og til at lave en. Især til at lave en. Det er altså bare det bedste, når man slet ikke kan lade være med, at give gaver. Her er lovlig undskyldning for, at gå amok. Jeg har allerede investeret i de første 7, og har planlagt de næste 4 - så jeg mangler reelt kun at finde på to. Det går alt for hurtigt, når man hygger sig. Så da jeg blev vækket af et postbud i morges var det ikke gaver til mig, som han havde med, men endnu en pakke til posen i skabet. Så Londonturen i næste måned skal helt sikkert bruges til, at kigge efter de sidste par stykker. 

10 kommentarer:

 1. Det lyder hyggeligt :-)
  Jeg er også begyndt at planlægge jul her hos mig
  Kh Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt - jul er bare det snyggeste!

   - Kit

   Slet
 2. Eeeej hvor hyggeligt! Jeg er allerede også kommet lidt i julestemning. Jeg eeeeelsker jul og har ikke noget i mod at påbegynde den allerede i oktober :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej vel? Det er alt for hyggeligt.

   - Kit

   Slet
 3. Jeg må indrømme jeg ikke helt er kommet i julestemning endnu. Blev endda lidt forskrækket i dag, da jeg gik forbi en hylde i Lidl der var proppet med juleslik. Det kom jeg dog hurtigt over ;) Må hellere se at få lagt stemningen an…

  Det med pakkekalender lyder super hyggeligt!! Måske bør jeg snakke med kæresten om en eller anden form for kalender- eller adventsgaver for at holde humøret oppe? Jeg skal trods alt skrive speciale hele December, så er nødt til at have en lille pick-me-up, right?

  SvarSlet
  Svar
  1. Pakkekalender er den perfekte måde, at skabe julestemning på - jeg ville ikke kunne undvære det!

   - Kit

   Slet
 4. ELSKER jul! Og pakke-kalender er verdens hyggeligste opfindelse. Mere af det :)

  SvarSlet
 5. Jeg er egentlig ikke som sådan i julestemning. Men jeg glæder mig til julefilm, alle de klassiske der kommer hvert år. Ydermere ELSKER jeg at være kreativ med pakkelegs gaver, samt finde fine gaver til min kæreste og mor :)

  SvarSlet
 6. Se DET er den helt rette holdning til jul i oktober!
  Fatter ikke, hvorfor folk brokker sig over, at butikkerne starter "for tidligt". Blah. Jeg nåede endda at tænke "hvorfor er der ikke kommet juleting i butikkerne endnu?" i år.
  Og jeg har besluttet at lave pakkekalender til min til den tid 1½ år gamle søn - gad vide, hvem der får mest glæde af den? ;)

  SvarSlet