onsdag den 20. august 2014

Søvnløs.


Ja, hold op, jeg har svært ved at komme i seng "til tiden" i disse dage. Den har sneglet sig op på en 3 stykker, flere gange i sidste uge og det er jo lidt usmart. Men det er svært, at tage mig sammen. For jeg har fået en ny app. Og nej, dette er på ingen måde et sponsoreret indlæg. Jeg er bare begejstret for min nye tidsrøver. 

Mofibo er nemlig en app ligesom Netflix, bare med bøger fremfor film og serier, som nemlig ikke siger mig så meget. Men at have hele bibliotekets udvalg indenfor en rækkevide, er svært farligt.
Normaltvis læser jeg jo hver aften, i bøgerne fra mine egne, dejlige boghyldemeter, men de består af værker, jeg har læst flere gange. Så der springes de triste/kedelige/pinlige kapitler over - og så er det jo nemmere at lægge bogen fra sig, når man kender slutningen.
Men nye bøger, puha, ja så er jeg jo nysgerrig - og napper gerne en halv til en hel bog i stræk, hvis jeg ingen planer har. Og det har jeg sjovt nok ikke ved midnatstid, når jeg går i seng. Og der er både tøsebøger, fantasy og et væld af biografier, jeg gerne vil kigge nærmere på. 
Og jeg har jo bestemt ikke tænkt mig, at stoppe med at købe/ønske mig tons af fysiske bøger - det her er bare en 'bonusordning'.
 Tsk tsk. Mon man kan få begrænsning på, ligesom forældre der blokerer Arto/porno/Facebook på deres børns computere? 

Send gerne selvdiciplin. Eller flere timer i døgnet.

8 kommentarer:

 1. En farlig app af den slags, som jeg skal holde mig langt væk fra, tror jeg :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, farlig er lige hvad den er.

   - Anne

   Slet
 2. Det er da dét jeg skal have her i Spanien! Tøj blev prioriteret lidt højere end bøger (bare kald mig forfængelig, ahæm), så jeg fik kun én af slagsen med, og så tre på min tablet. Hvis jeg altså nogensinde finder lidt tid og overskud til at læse :p

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig, hent den straks - så kan man få både i pose og i sæk :D

   - Anne

   Slet
 3. Åh, det lyder som en tidsrøver. Fungerer det fint nok at læse på din tablet? Jeg bilder mig selv ind, at det ikke vil fungere for mig - nok mest for at have en undskyldning for at stikke ned i boghandleren i tide og utide 😇

  SvarSlet
  Svar
  1. Altså nu lægger jeg (brilleløs) med min iphone, helt oppe i snotten i min seng, og læser, når det er :D Så det er vel en smagssag, for mig fungere det fint. Men jeg foretrækker bestemt at læse i bøgerne fysisk, og ture i boghandlen/genbrug stopper bestemt ikke pga. mofibo B-)

   - Anne

   Slet
 4. Jeg deler login, men tror det ikke nej :)

  - Anne

  SvarSlet