torsdag den 28. august 2014

En stelnørds klagesang.


Jeg kan sgu ikke følge med, i disse dage. Selvom kalenderen stadig skriver august lidt endnu, er der pludselig ikke lang tid til, at der rent faktisk er efterår. Hvilket vil sige, at jeg faktisk fylder år, om 1,5 måneds tid.

Vores kære mor, har godt nok spurgt ind til ønsker et par gange, men i og med min computer er kaput, har planen hidtil været at ønske mig tilskud til en ny. Men så fik vores søde lillesøster den fantastiske idé, at forære mig sin gamle i gave (nu hvor hun, ung og hip som hun er, har købt sig en Mac).
Er jeg ikke heldig? Jeg er henrykt, kan jeg sige jer.
For så er der jo pludselig åbnet op, for at kunne ønske sig ufornuftige sager oveni hatten. Akkurat, som jeg plejer.

Og det er her, disse skønheder kommer ind i billedet. Og laver ballade!!
.. For altså. Jeg havde jo sagt til mig selv, at jeg ikké skulle inkludere flere kongelige stel i min porcelænssamling. At samle på 10 af dem, måtte kunne gøre det. (Ok.. 11, hvis vi tager mine Mega-stager med, scch). Men så er der åbenbart netop kommet disse Coupé fade på markedet, erfarede jeg igår... Og endda til røverpris. Er de ikke flotte? Jeg døde næsten af fryd. Og panik.

Så ja, nu overvejer jeg at bryde min aftale, med mig selv. Altså. Man har vel et standpunkt, til man tager sig et nyt? Og hey; Tolv er også sådan et pænt lige tal, ikke sandt?

4 kommentarer:

 1. Ønsk du dig bare mere. Kan da være pænt at mixe det :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, hvad gør et fra eller til når man samler 11 stks? ;)

   - Anne

   Slet
 2. Tænker også, at det kunne være fint at blande med de andre stel :-) Og feeedt med den nye gamle computer. Der er et eller andet glædeligt over at kunne bruge fødselsdagsønskerne på sådanne lækre ting som ikke er af "praktisk-karakter"!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det nemlig! Og hvad bedre end netop mere porcelæn? :D

   - Anne

   Slet