lørdag den 19. juli 2014

KBH - dag 2.

11.30 - Lækker morgenmad på Zalt. 

14.00 Nationalmuseet! Altid en succes.. 
.... selvom jeg blev pænt rædselslagen for denne skabning. Yaiks, den var stor. Godt, den slags er uddøde (Følte sgu nærmest jeg fik øjenkontakt med den - brrh). 

14.30 - Burgere på Cock's & Cows. SÅ godt! 


17.30 På gå-tur i solskinnet og kigge på smukke både. 
22.05 - Ankomst til Tivoli. 
22.21 - På tur i "Den Flyvende Kuffert". 
22.45 - Late Night Show med vand, ild, lys og musik. 

Dag 2 i KBH blev udnyttet til det fulde! 
Den begyndte godt med tømmermænds-morgenmad i Læderstrædet, efterfulgt af mange timers underholdning på National Museet. Især legetøjs-udstillingen er jeg helt tosset med; får akut lyst til at samle på glansbilleder, dukkehussager og påklædningsdukker igen. 
Efterfølgende svingede vi forbi en af KBH's berygtede burgerbars, og gik absolut ikke skuffede derfra. Hvor var det dog lækkert Smørmør rød bøfilet med estragon-mayonnaise, pesto og bløde løg + sideorders i form af coleslaw og twister fries. Uh, det var godt!

Endnu en lang shoppe-kigge-wauw-hvor-er-den-fin-march i byens mange gader, blev afsluttet med en latenight Tivolitur. Der var nemlig annonceret et magisk Lysshow på deres kalender og det måtte vi altså lige se, hvad var for noget. Og det var virkelig, virkelig fint - stemningen i parken er bare helt fantastisk når mørket falder på.

6 kommentarer:

 1. Det lyder jo virkelig skønt! og nej, hvor ser menuen lækker ud hos Cocks and Cows. Det er også et sted, jeg bare MÅ hen engang!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er virkelig helt i top, og der er så mange lækre varianter at vælge mellem - jeg fortrød ikke det mindste overstående "New Yorker" burger, tværtimod. En burgerhaj, som du også er, bør virkelig aflægge et besøg :D

   - Anne

   Slet
 2. Hvor lyder det bare som en fantastisk dejlig dag! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ingen klager herfra i hvertfald :D Det var pragtfuldt.

   - Anne

   Slet
 3. Så fint at læse om og se billeder fra dit besøg, Anne. Det er altid sjovt at se byen fra andres øjne og dejligt at se, at den behandler dig godt! :) Og kan da se jeg meget snart må forbi Cocks and Cows - novra, det ser godt ud!

  SvarSlet
  Svar
  1. Sikke en sød besked, tak Debbie - du har ret i, at KBH behandler mig godt, som altid :D Og ja, stik da lige forbi dernede, det lever bestemt op til billederne.

   - Anne

   Slet