lørdag den 21. juni 2014

På tur til Smilets By.


 
Onsdag, efter BA-eksamen var overstået, drog jeg på svip-tur i dejligt selskab. Efter mange ugers indeburren med kedeligt arbejde, var det jeg allermest havde lyst til; en tur ud i det blå - og det fik jeg! Turen gik til Århus, og Smilets by viste sig fra sin bedste side med 26 grader, masser af liv og god stemning.
Startede dagen på AROS, hvilket bestemt var mindst ligeså sjovt, spændende og hyggeligt, som jeg havde håbet. Særligt regnbue-turen var flot - og så var der desuden et rum, hvor man går i blinde i helt lyserød, neongrøn og himmelblå røg, som var lidt af en oplevelse (læs: Var liiidt panikslagen, men også lidt fascineret. Føltes som at gå inde i en giga-stor candyflos!).
Efter museumsturen, blev det til en smule vindueskigning, før at vi besluttede os for at tage på den så pænt-omtalte Restaurant Komfur. Er du vimmersvej, det var godt! En lille anmeldelse følger deraf, for de fortjener bestemt et par ord på vejen.

Slutteligt blev der aflagt besøg i Marselisborg Dyrepark, hvor jeg igen var en blanding af rædselslagen og henrykt ("skal jeg klappe bambien, eller æder den mig mon?"), inden at turen gik hjem mod Aalborg, hvor der var dessert, dyner og midnats-videomarathon i vente. 

En ganske perfekt fejringsdag, hvis jeg selv skulle sige det.


***

Psst. Og så har vi trukket et par tilfældige vindere af vores giveaway - tillykke til Zoomsnoren & Photomusen! Vil I sende os en mail med jeres adresser, så er der præmier på vej.

12 kommentarer:

 1. Åh, nu savner jeg Århus... Vi havde altid årskort til AROS, og havde meget sjov i regnbuen og i røgrummet. Så vildt, når man blev væk fra hinanden eller gik ind i en mur, haha! Også ret sjovt at tage billeder derinde og være helt lyserød, grøn eller gul :)
  Troede faktisk de havde lukket det rum ned, men måske har de bygget det op igen (?) mener ikke at det var der, da vi var der sidste gang (for et år siden). Men fedt at det er der (igen) :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig virkelig skægt, og lidt surrealistisk. Vi tog også billeder derinde - man så en anelse syret ud B-)
   Hvis du kommer forbi Århus, så må du prøve en tur til!

   - Anne

   Slet
 2. Ej, hvor fedt!
  Det er jo mig, der har vundet :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er da lige det, det er! :D

   - Anne

   Slet
 3. Perfekt udflugt! Aarhus er en skøn by ♥

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes også det er så hyggelig en by, den minder mig en del om Aalborg, så finder den så dejlig hjemmelig :D

   - Anne

   Slet
 4. Dejligt og kan kun være enig i at Aarhus er en skøn by :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det, og det var bestemt en skøn tur derned :D

   - Anne

   Slet
 5. Det ser bare ud til at have været en fantastisk fejringsdag! Jeg kunne også godt tænke mig en tur til Århus engang - jeg har aldrig været på AROS f.eks., og det er godt nok længe siden jeg var ude ved de søde bambier. Tillykke med overstået BA!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Tine - det var virkelig den bedste måde at fejre friheden på :D Du må endelig tage forbi AROS, det var bestemt pengene værd - man kan virkelig bruge timevis derinde!

   - Anne

   Slet
 6. Det lyder til at have været en perfekt dag<3 Og dejligt billeder:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Det var rigtig dejligt og tiltrængt :D

   - Anne

   Slet