fredag den 20. juni 2014

Drømmer mig tilbage..

.. til Hamborg.

Lige for tiden er jeg syg for, at komme på ferie. Sidste år gik turen til Hamborg for Lange og jeg - siden er det blevet til påskeferie i Kiel for mit vedkommende. 
I år har vi planer om endnu en efterårsferie, men hvor hen må tiden (og penge) vise. Så lige nu nøjes jeg med, at se på feriebilleder og mindes hvor sjovt det var, at være i Hamborg.
Vi nød virkelig vores miniferie, og spildte ikke et minut. Vejret var skønt, selvom det var september, så det blev både til morgenmad ude, kaffe i solskinsvejret og lange gåture i den smukke by. Øl og mad fik vi også fornøjet os med - rigtig meget endda. Tyskernes priser tillader jo den slags. 

Så nu er det bare med, at håbe på at der falder en masse arbejde af så vi kan komme afsted. Og gerne til London - vi vil så gerne opleve byen i fællesskab.  

6 kommentarer:

 1. Åh, Hamburg er bare dejlig. Vi er ved at planlægge en tur til efteråret.

  SvarSlet
 2. Det ser også bare ud til at have været en rigtig hyggelig tur, og London lyder som en super plan :)
  Jeg drømmer også rigtig meget om ferie og strande for tiden - jeg en af de få der ikke har overstået eksamensræset endnu, så det bliver ikke lige foreløbig i hvert fald :s Og når jeg endelig får sommerferie, står den på arbejde, arbejde og så NÆSTE år har jeg MÅSKE råd til en lille rejse, haha! Men nu er Aalborg jo heldigvis også så dejlig at holde sommer i ;)

  SvarSlet
 3. Det så også ud til at have været en rigtig dejlig tur.
  Sjovt, min søster og jeg snakker også lidt om en efterårstur til London sammen! :)

  SvarSlet
 4. Jeg planlægger også tur med mand i august til Hamburg. Måske en lille guide kunne snige sig ind her på siden? :D

  SvarSlet
 5. Det er sjovt, hvordan man kan have udlængsel på samme måde, som man kan have hjemve. Jeg rammes af og til også af udlængsel.

  Hamburg er en dejlig by, som rummer så mange oplevelser af forskellig art. Jeg elsker stadig at holde ferie i den store havneby.

  SvarSlet
 6. Hvor ser det bare dejligt ud. Det er tusind år siden, at jeg har været i Hamborg, men det skal jeg da huske som en lille get-away, når vi engang er i DK igen. Jeg tæller i den grad ned til ferie. Om to uger sidder jeg i Singapore....og der sidder jeg så i 10 dage, inden turen går videre hjem til DK for at holde knap fire ugers ferie med dejlige venner og familie, som vi SAVNER:-) Håber I kommer afsted til London....det er en af mine absolut favoritbyer<3

  SvarSlet