søndag den 15. juni 2014

Mor og Datter Dag.





Fredag d. 13. var, modsat mytens rygte, en ualmindelig hyggelig og skøn dag. Min mor og jeg, udnyttede nemlig dagen til vores fælles favorittradition: Hygge-tøsetur inde i byen. 
Vi er begge helt pjattede med at kigge i butikker i timevis, hvor vi bladre bunkevis af kunst-illustrationer igennem, vender hver kjole i tøjstativerne og løfter hver R.C-kop på vores vej. I mange år foregik det med Kit, Mindstebarnet og Far sukkende højlyt i baggrunden; men vi er nået frem til, at det vist er bedst, at vi spasser ud solo på den konto. Så kan vi bruge alle de timer vi vil!
Samtidig var en del af turen også min Mors Gave, da jeg nemlig bød på frokost på en anden favorit, nemlig Café Penny Lane. Her fik vi den lækreste hønsesalat-tallerken, efterfulgt af en kande friskbrygget kaffe, så vi var klar til anden halvleg af shopperierne. Skønt! 
Jeg ser allerede frem til næste gang.

12 kommentarer:

  1. Det lyder til at have været alletiders dag! Det er faktisk en god morsdagsgave!

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, den faldt hvertfald i rigtig god jord - det var bare en dejlig dag :D

      - Anne

      Slet
  2. Nøøøj hvor lyder det hyggeligt og sikke en fin café! I vores familie deler vi det også op, så min mutti går i tusind genbrugsbutikker med mig, drikker rødvin og spiller kort til langt ud på natten, og så laver hun andre ting med min søster, som slet ikke gider det samme og for det meste bare er pisse irriterende, hvis man tvinger hende. Jeg synes, det er dejligt på den måde, så har man også lidt alene tid med sin mor :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er nemlig det - det er med at udnytte de fælles interesser :D Lyder til I har nogle skønne af slagsen, dig og din mor. Alenetid er noget af det hyggeligste.

      - Anne

      Slet
  3. Det lyder som super fedt og hyggeligt

    Ha' en fortsat god søndag
    Bjarne

    SvarSlet
    Svar
    1. Det var lige hvad det var!

      I lige måde :-)

      - Anne

      Slet
  4. Åhh det lyder som den skønneste dag! Kunne også godt bruge sådan en mordag! Måske det skulle være et mål for sommerferien!

    SvarSlet
    Svar
    1. Det var det også <3 Det er ikke det værste mål at sætte sig, det kan anbefales med sådan en mor/datterdag :D

      - Anne

      Slet
  5. Åh, det lyder godt nok som en hyggelig dag. Kunne være jeg også snart skulle invitere min mor ud på shopping eller bare kaffe ;-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg stemmer for! Det er så hyggeligt :D

      - Anne

      Slet
  6. Åhh Mor/datter dag er bare noget af det bedste :-) Jeg har den samme tradition med min mor, hvor vi dog starter dagen, med at ræse hele IKEA rundt (eller...mor ræser og jeg bærer) :-) Jeg tror, at jeg sætter hende i stævne på Penny Lane, som det første næste gang, deres afslappede retro stil, kan få enhver ned i gear.
    /Anja

    SvarSlet
    Svar
    1. Haha, det lyder somom, det kræver stærke arme, med sådan en tur :D Så ja, måske en tur på Penny Lane bagefter kunne være et perfekt afslutningsmoment, det er nemlig så fint derinde - stemning som den, får man ikke andre steder.

      - Anne

      Slet