torsdag den 5. juni 2014

Jeg går i tænkebox - vil du med?Så blev vores bachelor sgu skrevet færdig. Over and done!
  12 ugers hårdt arbejde, sammenfattet på en god rødfuld tegn er nu indsendt; både fysisk, elektronisk og uploaded på UC Viden's hjemmesiden. Efterfulgt af en håndbajer og en dyb indånding. Så langt så godt! 
Og overraskende nok, har det faktisk ikke været særlig slemt; bevares, hjemmearbejde, molbo-arbejde og diskussioner, har vi ikke sluppet for. Men vi har holdt os indenfor almen arbejdstid til daglig, og der har både været tid til at passe studiejobbet, besøge de gamle ugentligt, venindehygge og byture. Og stadig har vi afleveret før tid, så vi har været heldige.
I morgen er officielt sidste dag, vi skál mødes i gruppen, for at lave det sidste. Tirsdag står den nemlig på BA-konference, hvor vi skal fremlægge for de kommende bachelor-skribenter på studiet, et par gymnasieklasser og en håndfuld undervisere. Så vi må nok hellere forberede et eller andet.
Efter det, så er der kun tilbage at forberede sig til eksamen. I den forbindelse, taler lidt om at mødes i gruppen, bare sådan for at brainstorme lidt. For hvad skal man liiige holde oplæg om, til eksamen? Jeg ved det ikke endnu. 

Tænkeboks er hvad jeg må I - medmindre I lige kan ryste noget ud af ærmet til mig? Så giver jeg sgu en øl i lufthavnen.

16 kommentarer:

 1. Næh, stort tillykke!!! :) Hvor må det føles skønt - og vildt at I har undgået det klassiske last-minute-stress der indebærer ingen social samvær og en del allnighters

  SvarSlet
  Svar
  1. Sjovt, du siger det, vi har også joket med, om projektet nu er godt nok, nu hvor der ingen stress har været - for alle andre har tilsyneladende haft en del late-night gruppedates (;
   Og tak!

   - Anne

   Slet
 2. Yay! Tillykke med det, det må være fantastisk at have afleveret den og så helt uden stress! I fortjener klart en håndbajer eller mange :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak tak! Det var skønt at kunne aflevere, uden at have sveden haglende ned af panden ;-)

   - Anne

   Slet
 3. Tillykke!! Flot og så før tid. Og hvor sejt at I har kunnet have studiejob OG nyde livet ved siden af! ♥

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak - jeg er ikke den helt store skole-haj, så det har passet mit temperament fint :D

   - Anne

   Slet
 4. TillyKke!! Dejligt, for jer at være færdige med opgaven.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det må man sige! :D Tak.

   - Anne

   Slet
 5. Tillykke med at opgaven er afleveret - en god milepæl at få et hak ved. KH Dorte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have, så er det værste ovre ;-)

   - Anne

   Slet
 6. Stort tillykke med at den del nu er overstået - dejligt!

  SvarSlet
 7. Stort tillykke med afleveringen! Nej jeg synes faktisk heller ikke det var så slemt at skrive bachelor. Så jeg har bestemt modet på at gøre det igen om et par år - heldigvis ;)

  Jeg brugte rigtig lang tid på at overveje hvad jeg skulle sige i det oplæg (har I også kun 5 minutter?) - men da jeg havde sagt mit oplæg var det ligesom dét, det var slet ikke det, der blev taget udgangspunkt i og der blev ikke spurgt ind til det. Men ved ikke om det er sådan "generelt"...

  Jeg tog udgangspunkt i en artikel jeg havde fundet, der havde en lidt anden vinkel på det vi skrev om - agtigt...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg havde også fået det blæst op til, at være en del værre i hvertfald :D Det er jo ikke rosenrødt, men troede jeg ville synes det var skrækkeligt.
   Og vi har fået at vide, vi skal vælge det, vi helst vil tale om at bruge oplægget på - for så ved vores vejleder hvor vores interessepunkt er :) Så nu må vi se. Spørgsmålet er om man skal vælge et sikkert emne, eller være lidt vovet. Nu må vi se, om jeg tør.

   - Anne

   Slet