mandag den 23. juni 2014

Hvor' du fra?
Noget af det hyggeligste, ved at bo i en havneby, er, at det er et perfekt sted at holde arrangementer. Hele weekenden har der været "Regatta", og havnefronten har emmet af liv, musik, sejllads og boder. Og jeg kan aldrig holde mig væk når det er - det er så hyggeligt! Og med lidt god vilje, hvis man kniber øjnene sammen, glemmer de hvide teltduge og lukker ørene for den gjaldende nordjyske dialekt, kunne man godt lege, at man var på tur i Diagonalstrædet. 
Især den engelske fudge-bod kunne have passet ind i Kandis Baronen, og det fine kompas jeg fandt på en af bådende, kunne godt have været fast inventar, på Drumstrangs kæmpe skib. 
Nåede desværre ikke op på det Asiatiske Madmarked, som ellers var rigtig hyggeligt sidste år - men jeg får forhåbentlig chancen en anden gang. Og ellers ved jeg, at der er flere skønne havne-arrangementer i vente sommeren igennem, så der er jo altid noget, at glæde sig til.

8 kommentarer:

 1. Mmm... Fuuuudge.. Umiddelbart tror jeg det er meget godt for min vægt og pengepung, at jeg ikke bor i nærheden. Fudge.. *omnomnom*
  Men hyggeligt ser det ud :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er faktisk ikke til fugde, men wauw, det er pææænt :D

   - Anne

   Slet
 2. Det ser rigtig hyggeligt ud! Der er jo også bare en skøn stemning om sommeren, sådan et sted :)

  - Louise Lykke
  http://allthingsglitters.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er der nemlig, havnen er klart en af de bedste steder i byen.

   - Anne

   Slet
 3. Jeg har desværre kun været i Aalborg én gang (shame on me!), så det er hyggeligt at læse om byen. Kan I evt. lokkes til at lave et 'Det skal du se/opleve', når du er i Aalborg'-indlæg?

  SvarSlet
  Svar
  1. Fy, Piske ;-) Du må snart komme op forbi, det er en dejlig by. Og tak for input, det kunne da være, vi skulle stykke sådan et sammen :D

   - Anne

   Slet
 4. Oij, den fudge bod ser jo ondskabsfuld godt ud. Jeg har desværre aldrig oplevet nogle arrangementer på havnen, ved mine visits. Men det lyder virkelig hyggeligt. Synes altid det er så hyggeligt at gå en tur langs havnen, når jeg besøger. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ærgeligt, det er nemlig bare så hyggeligt, at opholde sig på havnen :D Du må håbe, det falder sammen med et besøg på et tidspunkt.

   - Anne

   Slet