søndag den 22. juni 2014

Smukt med smukt med ekstra smukt på.Sagde jeg det ikke? Jeg er endnu engang blevet begavet, fuldstændig over evne. Fik simpelthen de flotteste, skønneste og bedste Bachelor-gaver i fredags. 

De gamle havde valgt at give mig en smuk milepæls-gave: 2014-platten fra R.C. Den var tilfældigvis var udsmykket med en af landets (og mine) største helte, nemlig H.C Andersen - og derfor synes de, jeg skulle have netop den. Ja, det er nok efterhånden ikke gået nogens næse forbi, at jeg er stor børnebog og eventyrs-fan. 
Derfor var begejstringen stor, da jeg også fik figuren af H.C himself. Ligesiden mor erhvervede sig sin, har jeg været syg af misundelse, og nu har jeg min egen! Elsker at den grimme ælling, sidder for foden af ham og lytter til fortællingerne. Den slags detaljer, er det, der gør hele forskellen.
Af Kit fik jeg de flotteste tøseøreringe og et Elements R.C-krus til min blandede kongelige krus/koppe/bæger-samling - jo flere jo bedre. Mindstebarnet hev også overraskelser ud af ærmet: Søde kaktusser i retrofarver og et gavekort på søskendehygge-burgeraften for os alle tre.
 Er der noget at sige til, at jeg blev en smuuule overvældet?

Det var hvertfald næsten svært at vente til at komme hjem, med at pakke tingene ud. Så snart, man får så mange nye sager mellem hænderne, begynder min hjerne hvertfald at arbejde på højtryk. Stel/indretning-stress på bedste vis! For hvor skal skal de lige stå og hvad skal de kombineres med? 
Så da jeg endelig fik lov, at slå mig løs, var det skønt. Og der fløj MMS'erne rundt til de søde givere, for at vise hvor de fine ting havde fået plads. Indretning er og forbliver den hyggeligste hobby.

10 kommentarer:

 1. Stort tillykke med bachelor-titlen og med alle dine flotte gaver. Jeg kan godt forstå, at du blev glad og en smule overvældet :-)!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have - jeg blev både rigtig glad og overrasket ja :D

   - Anne

   Slet
 2. Sikke nogle smukke, smukke ting! Tillykke med bachelortitlen!

  SvarSlet
  Svar
  1. De er så smukke, ja <3
   Og tak Anita :D

   - Anne

   Slet
 3. Amen for hulan, hvor er du heldig! :) Indretningen er jo nærmest det bedste ved at få sådanne gaver!
  Og pænt tillykke med titlen. Godt gået!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Og ja, det er jo det - når der kommer sådan et læs her, så er der virkelig noget at glæde sig til, når man kommer hjem :D

   - Anne

   Slet
 4. Stort tillykke med titlen først og fremmest. og til den hyggeligste hobby vil jeg bare sige; hørt! det er SÅ dejligt og afslappende at gå at indrette (siger jeg som kun har lidt over 80 kvm lejlighed pt)....
  Lækkert RC termo krus, - må vi se hele samlingen en dag? :-)

  // Rikke //
  Mit element

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, jeg har kun sølle 65 kvm, så kender det kun alt for godt - der er aaaldrig plads nok! Og tak, lækre gaver kan man ikke få nok af - synes også kruset er så fint, måske jeg skulle vise samlingen frem en dag :)

   - Anne

   Slet
 5. Oh, hvor skønt at få en masse lækre gaver :-)

  En dag (i løbet af sommeren, vil jeg tro) vil jeg kigge nærmere på vores måger og så sender jeg dig en mail ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Meget skønt ja! :D Det var virkelig en høst der vil noget.
   Og tak, hvor er det fint af dig!

   - Anne

   Slet