tirsdag den 24. juni 2014

Altanprojektet







Altanprojektet skrider lykkeligt fremad. De fine lækre planer og blomster trives, som var det en fryd. Hver eneste morgen, når jeg spændt låser altandøren op, bliver jeg mødt af de dejligste dufte. Tomatplanterne har virkelig taget fat, og mynten er også helt fantastisk. 
Det er sjovt, at man kan se udviklingen fra dag til dag - nogle morgener virker det som om, at krydderurterne er vokset flere centimeter natten over. 
Havde aldrig troet, at jeg skulle have held med, at udvikle grønne fingre - men det er sgu lige før at jeg vil påstå, at det ved lykkes mig. 

12 kommentarer:

 1. Jeg er SÅ misundelig! Det ser mega hyggeligt ud :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er næsten også misundelig på mig selv (;

   - Kit

   Slet
 2. Jeg er også knaldhamrende misudnelig her, må jeg sige. Jeg troede også at lykken var gjort og jeg nu havde fået grønne fingre, at alt ville overleve denne sommer. Men nu må jeg ikke gå ud på altanen og kan se deres mutte hoveder begyndte at vende nedad. Forestil dig mig stå indefra og skrige ''NOOOOOOOO'', mens man bare kan se til mens det sker.
  Ikke desto mindre ligner det en meget frodig altan, du har! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Øøøv, det gør jeg næsten ondt i hjertet at læse :O

   - Kit

   Slet
 3. Hvor ser det altså vidunderfint ud! Jeg har selv ikke spor af grønne fingre, men du giver mig helt lyst til at forsøge alligevel :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har præsteret at dræbe alt fra roser til sukkulenter, men pludselig har jeg lidt grønne fingre alligevel.
   Det handler om rutine (:

   - Kit

   Slet
 4. Tilslutter mig koret - SÅ fint jo. Ville også ønske jeg var udstyret med grønne fingre, men det eneste jeg har formået at holde i live er en basilikum, men det tæller ligesom bare ikke rigtigt, når det er verdens mest taknemmelige plante man har med at gøre. Men jeg kan jo krydse fingre og håbe de bliver grønne med alderen. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har præsteret at dræber mange gange basilikum, så ved ikke helt om din 'regel' tæller (;
   Og tak, Debbie - jeg er så glad for det.

   - Kit

   Slet
 5. Hvor er det bare fint. Sikke en nydelse!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er bare skønt :D

   - Kit

   Slet