onsdag den 1. januar 2014

I fornemt selskab..

Jeg har arbejdet på en tegning til min mor den sidste måneds tid. Blev aldrig rigtig enig med mig selv om, om hun skulle have den. Så valgte jeg at vise hende et billed af den, og kunne hun selv tage stilling til, om den var noget for hende. Hun valgte at takke ja - og det er jeg selvfølgelig glad for. Vores mor er ikke ligefrem typen der går på kompromis, når det kommer til boligindretning. Så, hvis hun siger ja, betyder det et ægte 'ja' og ikke en høfligheds-'ja'.  
Igår modtog en mms med overstående billeder. Mit billede var blevet sat op i spisestuen, i selskab med en masse fine sager. Det gjorde mig glad. Hvad der gjorde mig endnu mere glad var det sidste billede. Hun havde gemt endnu en af mine tegninger, som jeg lavede for flere år tilbage. Den var også kommet op på væggen. 
Det er altså bare dejligt, når de ting man giver ud bliver værdsat!

6 kommentarer:

 1. Den er da også bare fantastisk fin! Den kan jeg bestemt godt forstå at hun gerne ville have på sin væg :-) Jeg håber at i er kommet godt ind i det nye år :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange Tak, Sabrina!
   Det er vi bestemt - håber også du kom godt og sikkert ind i det nye år (:

   - Kit

   Slet
 2. Det er et virkelig flot billede, Kit, det kan jeg godt forstå hun gerne ville have hængende. Hun er vist en dame med god smag, jeres mor. :) Godt nytår!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, søde Tine (:
   Håber at du er kommet rigtigt godt ind i det nye år!

   - Kit

   Slet