fredag den 27. december 2013

Husk nu loven!

"Du må ikke blive set!"


Jeg har en veninde, der ligesom jeg selv, også er temmelig stor Harry Potter-nørd. Så da den meget hypede Tidsvender-halskæde blev fremstillet her i Muggler-land, vidste jeg, at årets første julegave var på plads.
Hun modtog naturligvis Tidsvenderen med et tilhørende brev og lidt knas fra KandisBaronen. (Døde næsten af lykke, da jeg var så heldig at score mig noget HP-brevpapir i Genbrug til en 10'er, en uge inden gaven skulle gives.)Jeg var naturligvis lidt nysgerrig, om min nørdethed var blevet en tand for meget ("mon hun slår hånden af mig?") - men modtageren synes heldigvis, at det var ligeså skægt at få gaven, som jeg synes det var at give den.

Hvilke gaver, havde I glædet jer til at give?

6 kommentarer:

 1. Hvor er du heldig :-) Ønskede mig også 3 + 4 + 5 i Julegave. Fik ingen, men har fødselsdag om 21 dage så måske er jeg heldig der. Ellers køber jeg dem selv.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg krydser fingre for at du får et par stykker der - Percy Jackson serien er nu rigtig god :D

   - Anne

   Slet
 2. Skøn idé med tidsvender-halskæde!
  Og rigtig flot at score HP-brevpapir i Genbrug til en 10'er. Jeg fandt en lækker lammeskindsjakke for et par uger siden til 75 kroner. Her hos os er vi så kedelige, at de voksne ikke giver hinanden gaver - men jeg har fået superlækker chokolade.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var simpelthen så heldigt med det brevpapir :D Lækkert kup med jakken, Genbrug er bare et dejligt sted - og chokoladegaver er altså heller ikke værst :D

   - Anne

   Slet
 3. Ej hvor er den altså fed - tidsvenderen! Ved du hvor man kan købe den?:-))

  SvarSlet
  Svar
  1. Da jeg købte den til min veninde var det via ebay (:

   - Anne

   Slet