tirsdag den 12. november 2013

Made by Mor #2


Så har den dygtige mor endnu en gang været på spil. Denne gang er det en hjemmelavet lågekalender, som hun har kreeret. Det er dog ikke første gang, hun har lavet har haft gang i det projekt - både os, far, Grislingen og andre familiemedlemmer har fået en. Denne gang er det hendes søster, som står for tur. 

Lågekalenderen købes blank, og så er det bare med smøge ærmerne op, og finde saksen, limen og kreativiteten frem. Endnu engang er det de gamle boligblade, som er blevet fundet frem fra gemmerne. 
Mor personliggøre kalender, ved at finde billeder, farver, dyr osv., som hun ved vil falde i modtagerens smag. Hun har også ofte haft held med at finde små søde citater eller noget sjovt tekst, som passer ind med resten. 

Det er en super dekorativ, personlig og enormt hyggelig gave, som giver mange timers beundring og fornøjelse hele vejen igennem december. 
Jeg har personlig valgt at genne min, så den kommer også op i mit hjem når det er december. Også selvom den er blevet lukket op, for mange år siden.

Har du fået mod på at lave en personlig lågekalender, kan de købes blanke i hobbyforretninger. Der er et uanet væld af muligheder med udsmykning med alt fra udklip til klistermærker. 

17 kommentarer:

 1. Årh, hvor ER det bare sejt og fint! Sikke en sød og kreativ mor I har. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Tine (: Hun er nemlig bare så sejt og kreativ - gad godt have hendes evner med en saks.

   - Kit

   Slet
 2. Den er simpelthen så sød og ikke mindst en sød tanke! Jeg vidste faktisk ikke, at man kan købe sådanne kalenderer, som man selv kan dekorere. Tak for tippet!

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak - det er bare så hyggeligt med sådan en (:

   - Kit

   Slet
 3. Hvor er den fin og hvor hyggeligt!

  Lena

  SvarSlet
  Svar
  1. Enig - det er så god en idé (:

   - Kit

   Slet
 4. Hej !
  Helt vild med ideen - og vil meget gerne selv kaste mig ud i det. Ved du præcis hvor den/andre lågekalender kan købes henne?
  Kan nemlig ikke finde det på hverken Panduros eller CREAS hjemmeside :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Desværre ikke - men skal gøre hvad jeg kan for at finde ud af det (:

   - Kit

   Slet
  2. http://www.cchobby.dk/julekalender-uden-print-5-saet.aspx <-- Så fik den kære Mor sendt et link, til køb af en blank kalender.

   - Kit & Anne

   Slet
 5. Det var da en super hyggelig idé! Og så er den jo bare langt mere interessant efter den 24 december end nogen chokoladejulekalender nogensinde kan gøre sig forhåbninger om at være. :)
  /Helle

  SvarSlet
  Svar
  1. Enig - det er meget federe med sådan en her (:

   - Kit

   Slet
 6. Den slår da alle dem i butikkerne med flere længder..... Jeg ville elske at tage sådan en frem hvert år..... Tillykke med sådan en Krea mor.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Det er også bare hyggeligt - og det er jo heldigvis ikke det eneste man får foræret når man har sådan en mor (:

   - Kit

   Slet
 7. Hvor er jeres mor bare kreativ :) Hvem ville ikke blive glad over at få sådan en fin kalender!? Super god idé!

  SvarSlet
  Svar
  1. Præcis - det er bare en fed gave (:

   - Kit

   Slet
 8. Ej hvor ser det bare skønt ud! Den ide vil jeg huske på!

  SvarSlet