onsdag den 2. oktober 2013

Misundelse er en grim ting..Vores mor er ualmindelig stædig, viljestærk og har en endnu ikke fundet noget, som hun mener hun ikke kan finde ud af eller som minimum lære. Hun kaster sig altid over store projekter, mens vi andre ser måbende til. Denne gang, var projektet et gigantisk stenbed, som hun har skabt. Med håndkraft. Hun har, med en smule hjælp fra far, hentet og håndlagt flere hundrede sten. Kæmpe store tunge sten. Jeg begriber ikke, hvordan den slags kan lade sig gøre. Bedet er flere meter i diameter og det ser (selvfølgelig) helt fantastisk ud. Damen har en upåklagelig smag, når det kommer til alting..
Og jeg er en lille smule misundelig. Det hele er bare så fint og flot. Og som om, at det ikke er fantastisk i sig selv, så har hun oven i hatten fået foræret verdens smukkeste og største drivhus. Det er så flot. 
JegVilHaveEtDrivhusNu!!
.. og måske en havemand? Ved slet ikke, om min evner rækker så langt, men hvis jeg engang render ind i en formue, håber jeg der også følger en god håndfuld talenter med oveni. 

12 kommentarer:

 1. Kan godt forstå at du gerne vil have det drivhus - det ville jeg også gerne, det er da bare fantastik

  SvarSlet
  Svar
  1. Helt vildt - det er simpelthen så smukt, stort og vidunderligt.

   - Kit

   Slet
 2. Hvor er det flot gjort! Ja, jeg vil også have et drivhus nu - et fint et, hvor man kan dyrke grøntsager eller bare forlænge sæsonen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, hun er simpelthen bare så vild. Drivhus kunne altså være så skønt at eje (:

   - Kit

   Slet
 3. Hvor er det flot! Drivhuset er da fantastisk! Jeg er fuld af beundring over din mors havetalent!

  SvarSlet
  Svar
  1. Også mig - hun besluttede bare pludselig hun ville have et stenbed og så blev det bare sådan, hvor der er vilje er der vej (:

   - Kit

   Slet
 4. Wauw et bed - sej kvinde. Og drivhuset - det er skønt - ved I hvor det er fra?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - det er bare smukt, det hele. Drivhuset er fra http://drivhussnedkeren.dk/ (:

   - Kit

   Slet
 5. Hold da op en sej mor i har! Og sikke en flot have. Min mor elsker også sin have, og kan få helt superhelt(inde)-agtige kræfter, hvis hun først får sat sig et projekt i hovedet. Alt kan lade sig gøre, alt kan løftes og graves op - det er crazy!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er lidt vildt. Sjovt, at din mor også kan gå i superhelte-mode, når det er haven det handler om. Min mor plejer ikke lige frem, at gå op i sin have, men i går vågnede hun bare op, og gik helt amok med alt muligt smukt (:

   - Kit

   Slet