mandag den 28. oktober 2013

Mens vi venter..I der har læst med længe, ved godt at vi er helt og aldeles juletossede i vores familie - og at bloggen ofte ender med at afspejle det, gerne "før tid". Og jeg kan vist allerede godt forsikre, at det ikke bliver spor anderledes i år. 

Jeg er nemlig allerede i høj julestemning; køber pakkekalendergaver, tjekker hvilke julekalender der sendes i år, indkræver ønskelister og lytter til jule-playlisten på youtube. Min decemberdamp, blev desuden yderligt forværret igår, da jeg så at Salling's juleudstilling, er dukket op. Glæder mig altid til at se, hvad de finder på (selvom jeg ærlig talt er en smule bange for de der dværgagtige trolde-nisser, de altid bruger. Altså, de ser altså en smule besatte ud.. og levende.. på samme tid). 
Kit har desuden berettet, at hun har set den velkendte Julebrygs-reklame - og så ved man jo at december er på vej. Jeg bliver altid hysterisk lykkelig, af at se på rensdyrets gummi-ben danse afsted, når den begejstret hjulrer efter ølvognen. Og nu har jeg opdaget, at alle Krummernes Jul-afsnittene ligger tilgængelig på youtube - jeg ved bare, jeg ender med at holde et marathon. 

Godt, at vi er inviteret til præ-julehygge hos De Gamle på lørdag, med glögg, juleskum og mandariner.

Er I også juletossede, eller har I allerede fået spat ved tanken om julepynt i butikkerne, klippeklistre-dage med familien og Wham i højtalerne?

6 kommentarer:

 1. Åh, godt jeg er ikke er den eneste julegris allerede :'D Findes der noget bedre end jul? Jeg tvivler!

  SvarSlet
 2. Jeg tror det ikke - så er jeg hvert fald ikke stødt på det endnu :D Elskerelskerelsker jul, så du er absolut ikke alene!

  - Anne

  SvarSlet
 3. Jul = SKRIIIIG!!
  Ærligt talt, så er jeg Nåsår bare uden snaps. Jeg er grædefærdig, når pynten allerede kommer frem i oktober... og klokkeren på den nærmeste kirke går i selvsving i flere timer i weekenderne. Men julegaver... dem elsker jeg ;-D
  - Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Intet er så galt, det ikke er godt for noget (; Måske netop en snaps vil kunne få dig gennem aller julerierne uden men :D

   - Anne

   Slet
 4. Juuuuuuuuuuuul :-D Jeg elsker virkelig også den Tuborg-reklame! Og som du siger - når den reklame begynder at komme, så er det virkelig ved at være tid til at købe gaver, spise risengrød, bage alt muligt kage.... OSV!
  Faldt i øvrigt også lige over den her:
  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uPoI8K0zN5M
  Rensdyrret er næsten endnu sødere her :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Uha, den er sørme kæk :p
   Men ja, reklamen indikerer virkelig at julen er på vej :D

   - Anne

   Slet