torsdag den 10. oktober 2013

Dear Mr. Postman..5 ting, jeg håber Post Danmark fejleverer til min adresse, kvit og frit, i løbet af weekenden:


Et gavekort til en badeferie, med alt med betalt. Bare lige en 14 dages tid. En uge er også ok. Jeg er fleksibel. Og en Malene Birger jakke, tak. Bestilt af en med mange penge og god smag. Altså vinteren nærmer sig, og jeg kunne virkelig godt bruge en ny jakke. Eller. Jeg gád hvertfald virkelig gerne have en ny jakke. Især, hvis det lige akkurat, er den der jakke... 

En maskine der producere evigt danskvand, gad jeg faktisk også godt at have. Det er jo vand - bare bedre! Optimeret vand - hurra! Hep på danskvand og tab aldrig! 

Sidst men ikke mindst, vil jeg gerne modtage en dresseret abe. Blot til lige at tage min opvask. Selvfølgelig kun indtil jeg flytter tilbage til min rigtige lejlighed d. 28., hvor jeg har opvaskemaskine. Så skal jeg nok slippe den løs igen (medmindre det viser sig, den også kan støvsuge).5 kommentarer:

 1. Øj! De ting gad jeg virkelig også godt at få leveret til min dør...Jeg ville ikke klage. På den måde er jeg et ret positivt menneske ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Heller ikke jeg, ville ikke bliver spor rasende - vi er vel nok godhjertede os to!

   - Anne

   Slet
 2. Jeg har opvaskemaskine, men hvis Post Danmark fejl-leverer to aber der kan støvsuge så vil jeg gerne have den ene!
  Ferien behøver jeg ikke at få fejl-leveret, for sådan en har jeg allerede bestilt når specialet er forsvaret ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Viser pakken sig at indeholde to aber op, så skal jeg nok sende den ene videre - men så må du også love, at stikke mig dine flybiletter, hvis de har kommet til at kopiere jer et ekstra sæt! (;

   - Anne

   Slet