tirsdag den 3. september 2013

Om at hyggeoverspringshandle sig ud af studiestarts-bølgen.


Så er hverdagen sgu igang igen. Er påbegyndt anden uge tilbage på studiet, hvilket som altid gør, at jeg er halvforvirret over bølgen af rod, man bliver præsenteret for. Som altid ved modulstart, konfronteres vi med en masse gøgl fra dag 1 - nye fag, mærkelig placering af timer, uklare vejledningstimer, uforlignelige skemaer og modulplaner, projekter, der er lagt oveni hinanden, påbegyndelse af planlægning for forestående firma-besøg, samt ordre om at vælge metode til eksamensprojektet.
Min uge er heldigvis spækket med hyggelige planer, så jeg har (ganske praktisk) ikke har tid til, at tage stilling til overstående. Igår var jeg inviteret til lækker mad og Disney-marathon hos en veninde, idag hygger jeg ude ved de gamle, mens jeg glæder mig til imorgen, hvor står der søskendemadklub på plakaten, hjemme hos Kit. Resten af ugen står på veninde-date, biograftur, og hvis jeg er heldig, en smule arbejde i weekenden. Og så må vi satse på, jeg også får taget mig sammen, til at læse en smule lektier. Bare en smule. Men omvendt - man skúlle jo selvfølgelig også nødig overanstrenge sig fra starten, vel? Det skulle ikke være særlig hensigtsmæssigt, har jeg hørt. Så nu må vi se hvad det bliver til.

4 kommentarer:

 1. Åh sikke hyggelige og rare planer der er lagt. Særligt disneymarathonet får mig til at juble; findes der noget hyggeligere?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror det næppe! Disney rocks <3

   - Anne

   Slet
 2. Dejligt med hyggelige planer, så det hele ikke bare bliver sure pligter. Også thumbs up herfra til Disney marathon, det er en af grundende til, at jeg glæder mig til efteråret... regn og rusk udenfor (og levende lys og tegnefilm indenfor)

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige præcis - når først regn og vind er over os, så er indehygge at foretrække, med tæpper, stearinlys, film og varm kakao.

   - Anne

   Slet