torsdag den 19. september 2013

Idiotisk uundværlig.


Jeg køber alverdens grej til mine læber, hver eneste gang der er et snit til det. Det er helt næsten ubevist og jeg kan ikke lade være. Dette i sig selv, ville egentlig være okay, hvis jeg holdt mig til, at købe den slags produkter jeg rent faktisk bruger. Det gør jeg også ca. 80 % af tiden, men de sidste procent går ofte til smukke, mørkerøde læbestifter, tøseting med glimmer, lipliner eller andet, som jeg under normale omstændigheder ikke ville komme på mine læber. Jeg mener, det er vildt smukke produkter jeg investere i, men da jeg næsten aldrig går med sminke, er den slags pynt ikke aktuelt for sådan en som mig. 


Det er jo ikke ligefrem fordi jeg svømmer i penge, men det er åbenbart ingen hindring.. 

Gad vide om det er samme syndrom, der får folk der fortrækker flade sko til at købe stilletter, som ender med at samle støv på skohylderne? Eller de der små kuvert-tasker som ingen bruger i virkeligheden? 

10 kommentarer:

 1. Ha ha ha... Lige præcis det der med clutchen/kuverttasken rammer du hovedet på sømmet for mig, på et tidspunkt havde jeg virkelig mange, fordi jeg synes de er så fine, men helt seriøst, med det arsenal af crap jeg altid pakker i mine tasker, så kan jeg intet bruge en clutch til - dumt og skørt! Så nu har eg solgt/foræret de fleste!

  - Maj :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha - ja, det er altså skørt. Godt du har fundet nye hjem til næsten alle dine tasker (;

   - Kit

   Slet
 2. Den ser fin ud, jeg fik en favorit fra Mac's limited edition (PIS OG MØG ALTSÅ) så nu skal jeg på jagt efter en ny favorit :( Er bodyshops læbestift mat? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Øv, det var ærgerligt!
   Ved ikke om den decideret er blank, men helt mat er den i hvert fald ikke (:

   - Kit

   Slet
 3. Hvor er den fin! Jeg er tosset med den :)
  Jeg er sådan en, der dagligt bruger læbestift i vilde farver, så den ville ikke få lov til at stå i fred hjemme hos mig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor fint - det gad jeg lidt godt var mig, men efter som jeg altid går rundt med et nøgent ansigt, virker den slags lidt voldsomt på mig (:

   - Kit

   Slet
 4. jeg kunne altså ikke lade være med at grine da jeg så billedet, inden jeg havde læst indlægget. Du er sådan én der skriver om læbestift! det er næsten det samme som neglelak som jo er på listen over uinteressante ting :-) men så var dit indlæg alligevel sjovt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha - det glæder mig at høre. Det var hvert fald ikke mening at det skulle handle om læbestift som sådan, men mener ufornuft og dårlige vaner (;

   - Kit

   Slet
 5. Haha jeg kender det alt for godt, faktisk både med læbe gejl, clutches og hæle. Ikke at jeg køber meget af nogle f delene men når man nu sjældent bruger noget på læberne, stort set altid går i flade sko og aldrig går hjemmefra uden en vandflaske virker det bare fjollet! Det er bare SÅ pænt og ville ønske at jeg var sådan en type som brugte den slags, men alligevel ikke nok til rent faktisk at gøre det ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Også mig - det kunne bare være så fint, hvis jeg bare gad være rigtig tøset!

   - Kit

   Slet