tirsdag den 10. september 2013

Efterårets tre uundgåelige.


Suppe-udstyr! Min stavblender døde for nylig, og allerede dagen efter var jeg i Føtex efter en ny. Det er fast inventar  i køkkenet, og ganske uundværlig i efterårs og vintermånederne.
Varm kakao! Indtaget under mors hjemmehæklede tæpper. Det er og forbliver definitionen af efterår.

Magi! Hvor er Hermione, når man skal bruge hende? Har virkelig stærkt brug for at hun (eller en anden magikyndig) kaster "Impervious" over mine briller. Kunne være skønt at cykle i skole, uden at blive komplet blind af den uskønne dug/åndedrag/regn/sand-kombination, der hersker i disse måneder.

6 kommentarer:

 1. Hehehe. Ja, hvor er magien når man skal bruge den? Jeg er også svært glad for varm kakao, og især lige nu hvor jeg ligger under dynen på sofaen. Må vi ikke se den tatovering? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Varm kakao duer bare altid - men magien er sgu svær at lokalisere.
   Og joe, men der er faktisk ikke meget mere tatovering at se - det er såmænd kun en lilla sømands-rose, på håndleddet, og ikke spor andet :D

   - Anne

   Slet
 2. Ja, ja og JA. Jeg er ny i 'brille-verdenen', og hvor er det dog frustrerende at have brug for en vinduesvisker for at kunne se noget som helst i disse regnvejrsdage. Æv.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er altså tiltrængt, at netop den besværgelse bliver videregivet til os stakkels, brillebefængte Mugglere!

   - Anne

   Slet
 3. Super indlæg!! Lige mine ord, jeg ville sådan ønske vi havde en hyggelig lille brændeovn, men når man bor til leje i et rækkehus går det jo ikke. Vi nøjes med stearinlys, tæpper, varme supper og masser af kakao!!
  Er sikker på brillen med indbygget vinduesvisker, ville gør dig millionær!!

  SvarSlet
 4. Ja, den dag jeg finder løsningen tager jeg patent (; Indtil da må jeg hygge med kakao og levende lys, og så håbe på det bedste - brændeovn ville være helt ideelt.

  - Anne

  SvarSlet