lørdag den 17. august 2013

Ugens favorit:


Til gæsterne. Til dagen efter. Til madpakken.

Chili con carne er og forbliver min SU-hofret. Kæft, en lille pakke fars rækker pludselig langt. Og så smager det tilmed fantastisk. En ongoing klassiker! Lidt ligesom tøm-køleren-suppe - nemt og billigt, og så kan det varieres i det uendelige.
Har du en fattigmads-favorit?

6 kommentarer:

 1. Op til flere - mange med kartofler og da er røsti en favorit eller kartoffelsuppe. God weekend. Bente

  SvarSlet
  Svar
  1. De er også gode at have på lager - del endelig!

   - Anne

   Slet
 2. Mmm.. Chili Con Carne er bare godt!
  Mine budgetvenlige favoritter er helt sikkert tomatsuppe (utroligt hvad man kan lave med to dåser tomat) eller "tøm-køleskabet" pasta i fad (kogt pasta, kødrester, grønt, lidt madlavningsfløde og ost på toppen)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, suppe er altid så godt - det rækker nemlig utrolig langt. Pasta er ikke lige min kop the, men restefad i al almindelighed duer bare, jeg laver ofte reste-æggekage eller gryderet, hvor alt får lov at ryge i (:

   - Anne

   Slet
 3. Hos mig starter det altid med pasta bolognese på dag 1.. Dag 2 bliver bolognesen ved hjælp af rigelige mængder hvidløg, bønner, koriander og spidskommen tryllet om til mexi-kød som jeg bruger ibedste saml selv stil med tortillas, mole, salat og grønt.. Dag 3 bliver den sidste kødsovs lagt i lag med tortilalchips og cheddar, samt de resterende tomater og pebergrugter fra gårsdagens tortillas til en dejlig gang nachos.. Nam nam nam! 500g kød kan række dejlig langt! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig smart med sådan en omgang grund kødsovs, som kan trylles om til hvad som helst :D sidst Kit serverede tortillias for mig, var det også lavet af en rest chiliconcarne, med lidt nyt tilføjet - det er så lækkert og smart. Hakket oksekød er en af mine favoritter i budget-køkkenet, der er så mange variationer af det, og det er godt til at tage imod smag, fra hvad end man tilsætter :D

   - Anne

   Slet