søndag den 4. august 2013

TV-nostalgi.
Lørdagen startede ud med en kop kaffe, sammen med en flok af de veninder, jeg har haft i allerlængest tid. Efter feriens slutning, flytter de alle sammen fra Aalborg, for at læse deres studieoverbygninger andetsteds, så det var hyggeligt at være samlet, inden de spredes for alle vinde. Vi fik dog også aftalt en omgang madklub i august, så jeg når hvertfald lige at se hele holdet minimum en gang til.
Nogle af os, synes dog ikke hyggen allerede skulle stoppe efter café-turen, så vi mødtes hjemme ved mig til Disney-marathon og lækkerier i massevis. Disneyfilmene ledte til en masse nostalgisk TV/Film snak, hvilket var så hyggeligt. Vi battlede bla. i at kunne huske flest mulige programmer, fra vores barndom, og kom både inden om Dyrene i Lilleskoven, Oki-doke, Hjælp - jeg er en varulv, Lågen i Bogen, Bubbi-bjørnene, Vinden i Piletræerne, Når Enden er God, Søren & Lotte, The Tribe og mange andre.
Det viste sig så, at to af os, aldrig har set Den Uendelige Historie og Frøen Henry, til vores venindes store forargelse. Så vi satser på en fremtidig film aften i børneverdenens tegn, så vi er sikre på at få det hele med. 
Godt, at man selv bestemmer, hvornår man bliver voksen.

8 kommentarer:

 1. Dyrene fra Lilleskoven var noget af mit yndlingsbørnefjernsyn. Har fuldstændig slidt mit VHS-bånd op med optagelserne af det. Fandt faktisk en billedbog med de originale tegninger da jeg var i Tyskland - var meget tæt på at købe den!

  Den Uendelige Historie er en anden af mine favoritter. Den står da også hjemme på hylden i både bog- og dvd-form. Lyder til I havde en skøn aften!

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh, det skulle du næsten have gjort, Tine - det var nu et hyggeligt program, jeg var særligt vild med den lille mulvarp <3
   Glæder mig til at få set Den Uendelige Historie, så jeg kan være med på snakken (;

   - Anne

   Slet
 2. Dyrene i Lilleskoven, Lågen i Bogen, Vinden i Piletræerne, Når Enden er God.

  Åh alle de minder

  http://sofiekn.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, nemlig - og jeg som ellers ikke synes jeg så særlig meget TV som barn, men det må man jo alligevel have gjort i en vis grad (:

   - Anne

   Slet
 3. Det er da opskriften på ægte hygge. Disney bliver man aldrig for gammel til :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Absolut ikke, det var rigtig hyggeligt :D

   - Anne

   Slet
 4. Hvor ser det bare hyggeligt ud! Får sådan lyst til at se Disney-film nu - de er bare altid helt fantastiske :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan jeg godt forstå - Disney marathon kan bestemt anbefales :)

   - Anne

   Slet