tirsdag den 6. august 2013

Cykelkurven fuld af guld.


Nogle dage, er man bare mere heldig end andre. Som i forgårs, hvor jeg faldt over to for længst udgåede bøger, som jeg tidligere her på bloggen, har brokket mig over var umulige at opstøve. Og pludselig var de der bare - Ungerne i Bjørnegade 5 og Glaspusterens børn! I samme genbrug endda. Øj, hvor blev jeg glad. Har ikke læst dem siden jeg var måske en 10-11 år, og lånte dem på det lokale bibliotek. Ungerne i Bjørnegade 5 læste jeg, så snart jeg kom ind af døren, men jeg har da heldigvis stadig en til gode, til i aften.

4 kommentarer:

 1. Hej Anne

  Ungerne i Bjørnegade læste jeg også da jeg var lille, dejlig bog, mener det var en serie, ligesom alle vi børn i bulderby (måske husker jeg forkert), og de 5 - krimi for børn. Rigtig nostalgisk hyggelæsning :-)

  Vh Lykke

  SvarSlet
  Svar
  1. Præcis! Tror måske den hedder "Nyboderne børnene" eller sådan noget - vil gerne have fingrene i den - det er nemlig bare så hyggeligt (:

   - ANne

   Slet
 2. Åh! Jeg havde fuldstændig glemt 'Glaspusterens børn' - tusind tak for påmindelsen. Jeg husker den med stor glæde og barnlig begejstring fra min barndomslæsning.

  SvarSlet
  Svar
  1. Velbekomme, jeg var (og er) også helt vild med den (:

   - Anne

   Slet