fredag den 21. juni 2013

Solskins-dage

2 x burgere på Vesterå - Pulled pork med BBQ sauce, coleslaw, rød peber, og en Italiano med semidriedtomater, pesto, mozarella og ristet serrano. Er du gal, der var godt vejr igår! 
Var praktisk talt udenfor hele dagen - først inde i byen for at beundre alle de lækre udsalgsvare, derefter på café, hvor jeg fik lækkerlækker burger og en kold fadøl, og dernæst stod den på en tur i parken, og en dejlig lang gåtur efter aftensmaden. Og med det tunge gråvejr, der stikker sit grimme fjæs frem i Aalborg idag, er jeg vel nok glad for, at jeg fik udnyttet solskinnet igår.


4 kommentarer:

 1. Øj, de burgere ser godt nok enormt lækre ud! Jeg tog gerne dem begge ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan jeg godt forstå - tror også Pulled pork versionen er lækker, men jeg var nu uhyre tilfreds med mit valg - den var virkelig afsindigt god (;

   - Anne

   Slet
 2. Aaah hvad der dersens burgere ser da vilde ud! Jeg har lige sunket den sidste bid aftensmad, men jeg er alligevel helt overbevist om, at jeg sagtens lige kunne klemme saadan en ned ogsaa :)

  /Cindi

  http://cherriesandsunflowers.blogspot.com/

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kender jeg godt, og lige især burgere kan altid gøre mig lige det ekstra sulten, netop som jeg trodede, jeg var mæt!

   - Anne

   Slet