mandag den 17. juni 2013

Når regnen, den regner, oppe på taget..


Hvad sker der for sommerregnen? Er det landsdækkende, eller er det bare i Aalborg, at vi er blevet velsignet med noget der minder om syndfloden, hvor skybrud, blæst, torden og oversvømmede gader har hersket, de sidste par dage?
Anyways, den slags henleder jo ikke tankerne, på en grilltur i parken, men intet er jo heldigvis så galt, at det ikke er godt for noget. Regnvejr er nemlig en god anledning til at bruge Zoo-årskortet i en af de mange indendørs tilbud, så igår drog jeg til Silkeborg Aqua Akvarium & Dyrehave.
Rigtig hyggelig tur, og jeg var total modig og turde at klappe en fisk i rørebassinet (okay, havde nærmest hjertebanken 12 timer efter, bevares, men jeg gjorde det!).
Regnen var dog ikke forsvundet fra Nordjylland, da vi vendte tilbage, men så kan man heldigvis dykke ned i en tyskerpose Matadormix, Skittels og varm kakao. Det er søndag, når det er bedst.

2 kommentarer:

  1. Det lyder som om, du havde en helt fantastisk og regnvejrshyggelig søndag. Man må vel få det bedste ud af det?

    Odense har virkelig også været plaget af ubeslutsomt vejr og uforudsigelige regnbyger. Og det er bare så frustrerende. Jeg trøster i det mindste mig selv med, at vejret så i det mindste ikke lokker, når jeg alligevel skal læse til en dum eksamen. Suk.

    SvarSlet
    Svar
    1. Nemlig, som dansker, lærer man at udnytte regnvejret til sin fordel - om så det er, at læse til eksamen. Med regnen trommende på ruden, en kop varm kakao og et tæppe, glider fagbøgerne som regel lidt nemmere ned (:
      Held og lykke!


      - Anne

      Slet