fredag den 24. maj 2013

Karnevals-kriller - 10 års jubilæum i vanvid.Så er det sgu i år, jeg kan fejre 10 års jubilæum med Aalborg Karneval - og jeg er stadig voldsomt begejstret for bekendskabet. Hvert år, siden jeg var 12, har jeg iført mig en eller anden form for hæslig kostume, og taget del i festlighederne, sammen med resten af Aalborgs befolkning. Ja, man skal vist være fra området, for at fatte hypen, men er du det, er du ikke i tvivl om hvad jeg snakker om. Karneval er en sikker vinder hver gang!
I år gør vi, som vi har gjort de sidste mange år. Næsten alle har deres traditioner, og mig & Kit + en fælles veninde har hvertfald en håndfuld krav, der skal opfyldes:


 • Vi skál holde præ-karneval dagen før, hvor der drikkes rødvin, hygges og klippe-klistres/syes færdig på kostumerne. (Så jeg glæder mig til i aften!) 
 • Vi skál have grimt, hjemmefixet/genbrugs-købt kostume, som stortset altid har kostet max 50 kr. 
 • Vi skál vækkes ved, at vores veninde knapper en øl op - og vi må ikké forlade sengen, før første tår er taget. 
 • Vi skál hører Midsommer-sangen med Shubidua mindst.. ja, en million gange, tror jeg. 
 • Vi skál have et arsenal af pizzasnegle på lager - en fyrre stykker plejer at være standarden. Lækker proviant er key-word til den lange vandretur i vanviddets verden. 
 • Vi skál gå i optog, drikke tusind øl, sladre, hygge og skabe os, og så hjem og have en lur, for så stå op og tage i byen - Gaden er altså ekstra festlig på netop den dag. 


Skal I afsted, og har I nogle traditioner der skal holdes i hævd?
Jeg glæder mig i hvertfald ligeså meget, som jeg har gjort de andre 10 år.

4 kommentarer:

 1. Det lyder fandme hyggeligt! Håber I får en skøn dag/aften :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det satser vi bestemt også på at det bliver - mange tak skal du have! :D

   - Anne

   Slet
 2. Det lyder bare så hyggeligt! Jeg har aldrig selv været til karneval, men min søster har været med en del gange, og det lyder lige sjovt hver gang. Kan I nu have en hel fantastisk weekend og passe på jer selv!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det plejer virkelig også at være SÅ hyggeligt - det er altså en ubetinget succes, det der karneval. Du må også have en skøn weekend Tine, vi lover at passe på os selv :D

   - Anne

   Slet