onsdag den 6. marts 2013

Man ved man er Harry Potter nørd..

.. Når man kører forbi dette vejnavn, og det første man tænker, er: "McGonagall was here". Og morer sig kosteligt hele vejen tilbage på cykelturen over sin opdagelse, af hendes hemmelige tilholdssted i Skagen.
(Ps. Okay. Når man læser overstående, kan jeg godt se,at jeg aldrig bliver hip blogger, med den her personlighed - der er slet ikke nok Nikon-kamera-Essie-neglelak-og-Agnes-cupcakes over det. Hm. Ny og cool personlighed må kunne skaffes til reservebrug i vigtige situationer. Har du en på lager, jeg må låne?
.. Men så alligevel - det er altså så festligt at befinde sig i den nørde dagdrømmeverden, jeg kender så godt. Though choice)

6 kommentarer:

 1. Jeg liker! Jeg vil meget hellere læse om Harry Potter-referencer end om flere Essie-neglelakker og cupcakes. Du er sej nok i mine øjne! :)

  SvarSlet
 2. Haha, tak skal du have Tine B-) Nørde-cool er vel også en form for cool..

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg melder mig i koret: rigtig personlighed er MEGET bedre end standard-Essie-cupcake-versionen - specielt, når den rigtige personlighed er Harry Potter-præget ;) Go personlighed i medgang og modgang!

   Slet
  2. Sådan Stine - er glad for at høre, at der er folk derude, der bakker op om livet som fuldtidsnørd i sand Harry Potter stil :p


   - Anne

   Slet
 3. I love it :o)

  Jeg ville have tænkt nøjagtigt det samme :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, den ligger altså også lige til højrebenet :p

   - Anne

   Slet