fredag den 22. marts 2013

Igår..

slog jeg et smut forbi Cafe Vi2, for at sætte tænderne i deres altid lækre rugbrødssandwich. Min cafedate havde nemlig fået nyt job, hvilket jo er en fremragende undskyldning, for at hygge med en gang skøn mad.
Mit evige jeg-kan-ikke-fravælge-laks-hvis-det-er-på-menukortet-syndrom, gjorde sig som altid gældende, og den varmrøgede slags, er jeg særligt tosset med. Yumyum! Og sådan en steak, bliver absolut ikke andet end komplimenteret på bedste vis, når den kombineres med sprødt rugbrød, hytteost med purløg, semidried tomater i olie, syltede radiser og generøse mængder pesto. Det er hverken først eller sidste gang, den bliver bestilt, hvrtfald.
Har I også en evig cafe-favorit, eller bestemt ret i er særligt forfaldne til at bestille?

8 kommentarer:

 1. Det ser godt nok også lækkert ud, mums! Min svaghed er pulled pork - ikke at det er så vildt udbredt her i Barcelona, men i Atlanta lavede jeg ikke andet end at bestille det samtlige steder ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, pulled pork er også godt nok lækkert - det er al for længe siden jeg har fået det (;

   - Anne

   Slet
 2. Jeg har faktisk også virkelig svært ved at gå uden om laksen...det er bare en sikker vinder hver gang!

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig, laks er bare skønt i alle afskygninger :D

   - Anne

   Slet
 3. Jeg har ekstremt svært ved ikkeat bestille diverse cafers speciale burgere. De fleste cafer i København har deres eget bud på den perfekte burger og dét skal afprøves alle steder. :p indtil videre er det klaptræet på kultorvet der løber med præmien! :)

  Rigtig god weekend. :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh, cafeburgere er også altid godt - kunne være man skulle aflægge et besøg derindenomnår jeg skal til Kbh til sommer! (:

   - Anne

   Slet
 4. avocado! så kan de næsten få mig til at spise hva' som helst :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Avocado er altså også bare godt!

   - Anne

   Slet