onsdag den 30. januar 2013

Om at lege med maden..


"Du må ikke lege med maden" fik man altid at vide som barn - man måtte hverken slikke is af tallerkenen, drikke varm kakao med skeer, lege med småkagemændene eller tage spejlæggene fra Stjernemix-posen og bruge til ens Barbie-køkken. 
Så er det godt man er blevet voksen. Og uden opsyn. For så kan man finde på at spille Scrabble med sine lakrids ABC'er. Og lave konkurrencer. Jeg vandt med den længste sætning: "Tove, kæl nu bare Jann" ud af 22 bogstaver. 
Ret flot, ikke sandt?
Man er vel i Wordfeud-træning.


8 kommentarer:

 1. Ja, det er godt, at man er blevet voksen ;-)

  SvarSlet
 2. Og så dokumenterede du ikke engang den fantastiske Tove-sætning? Så sent som i dag har jeg drukket varm kakao med en ske. Hurra for voksenhed!

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, det er næsten for dårligt, men synes nu også at kælenavnet "Store Ræv" fortjente at blive foreviget, det er ret indianer-agtigt.
   Og det lyder pragtfuldt, længe leve børne-oprøret!

   - Anne

   Slet
 3. Da jeg skrev speciale kunne min makker og jeg godt finde på at spille bogstavslakridsscrabble som en overspringshandling. Her gjaldt det om i fællesskab at få lavet et scrabblefelt med alle bogstaverne. Herefter startede elimineringsrunden hvor man måtte spise det stykke lakrids der blev til overs når der blev dannet et nyt ord. Se det var gode tider!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, der er ikke det, man ikke kan bruge bogstave-lakridser til, kan jeg høre!
   Perfekt tidsfordriv - og ovenikøbet den spiselige af slagsen. Et rent win/win produkt! :D

   - Anne

   Slet
 4. jeg kan også finde på lege med de bogstavs lakridser :D:D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også svært at lade være!

   - Anne

   Slet