mandag den 21. januar 2013

Jeg ser frem til..

.. at det bliver socialt acceptabelt for voksne mennesker at gå med flyverdragt (Eller.. egentlig ikke. Ville bare være så dejlig varmt med sådan en. Men de ér altså rædselsfulde voksen-flyverdragterne. Både dem og jumpsuits. Jeg véd godt der findes fans derude, men man ligner jo en omvandrende kæmpebaby, hvis man iføre sig sådan en, når man er over 120 høj - eller er det bare mig?)
Måske er problemet mest af alt, at jeg savner noget solskin. 
Fuck vinter-vejr - gi' mig foråret tilbage.

Mig, 4 år gammel, glad og tilfreds i varm flyverdragt - mens det stadig så helt tilforladeligt ud.

12 kommentarer:

 1. Hvor ser du bare kær ud! :D Savner virkelig også foråret..

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg var hvertfald i vældig godt humør den dag, er det ud til (;
   Savner også godt nok en gang forår.

   - Anne

   Slet
 2. Amen. I min verden har jumpsuits samme status som nattøj, og det er ikke noget, der skal vises frem i offentligheden.

  PS: http://www.hm.com/dk/product/04166?article=04166-A ;) Sådan en kunne jeg nu alligevel godt se mig tøffe rundt i (derhjemme!) her i den kolde vintertid. Når man ikke kan isolere lejligheden kan man jo altid isolere sig selv.

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, den ser også dejlig varm ud Stine B-) Mon man nogensinde bliver desperat nok?
   Og du har helt ret, det ligner nemlig nattøj, babynattøj vel at mærke.

   - Anne

   Slet
 3. Jeg elsker nu også mine overtræksbukser ret meget, de er dejlige når jeg skal cykle ;)


  Jeg vil gerne ligne en kæmpe baby i den her kigu: http://www.urbanoutfitters.co.uk/hamster-kigu/invt/5552462532222/&bklist=?VBMST=kigu

  Eller en giga hamster. Men offentligt? Nej.

  SvarSlet
  Svar
  1. Overtræks/regnbukser er også lovligt undskyldt, når man skal ud at cykle B-) Selvom det nu sjældent er kønt, men det er våde bukser resten af skoledagen nu heller ikke :p

   - Anne

   Slet
 4. Enig - når først man har skiftet mælketænder, må flyverdragten ryge! c",) Tak for grinet og flashback til barndommens varme.

  http://line-walking-on-a-thin-line.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige præcis, det burde være et krav, at man ikke må købe sådan en, medmindre man kan dokumentere for sine mælketænder! :D Og velbekomme.

   - Anne

   Slet
 5. Bruger ikke engang de der heldragtting til mine drenge på 1 og 3 - synes det ser så fjollet ud, og endnu værre til voksne! Flyverdragter bruger de dog selvfølgelig, og nu du siger det, så kunne det da egentlig være meget rart at trække i sådan en i denne kulde ;)

  Har fundet jeres blog, fordi I et par gange har kommenteret hos mig - hyggeligt :) Mon der findes et indlæg herinde, der fortæller lidt mere om jer? Er I stadig to om bloggen? Er I søskende?

  Hilsen nysgerrige mig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej :D
   Vi kigger ind i mellem forbi, dejligt du gør det samme :D
   Og jeg er ganske enig, de er altså fjollede de der heldragter der - især til voksne, yaiks, men synes heller ikke de er for kønne til børn - men varme er de helt sikkert!

   http://venterpaavin.blogspot.dk/2012/11/5-random-facts.html <-- Det her er vist en af de eneste indlæg, hvor der står noget særligt specifikt om os - er det noget ala det, du har i tankerne? Vi har hvertfald ikke en decideret introduktion liggende, men spørg endelig løs.
   Og ja, vi er to på bloggen - storesøster Kit og mig, 4 år yngre lillesøster Anne :D Udover hinanden, har vi også en dejlig lillesøster på 16, som vi også ofte omgåes (:

   - Anne

   Slet
 6. Jeg er egentlig helt enig med dig, men jeg snyder når jeg er på arbejde, når man er pædagog må man nemlig godt snyde lidt, og på mit arbejde er der dele flyverdragter til de voksne, så er det bare noget sjovere at rulle rundt i sneen sammen med ungerne! Kommunal-arbejder får en hel ny betydning :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, du har ret, jeg røg også i regnbukserne, da jeg arbejde i en børnehave (; Så ja, der er lidt snyd involveret i sådan en undtagelsessituation :p

   - Anne

   Slet