mandag den 5. november 2012

Umulig opgave

Lidt over 50% af mine bøger
En næsten færdig Astrid Lindgren bunke
Nogle af klassikerne

Jeg arbejder på at få mine bøger sat i deres nye hjem. Og sikke et arbejde! Jeg har altid haft dem til at stå i farveorden, men tænkte, at det måske var mere overskueligt, hvis de var inddelt efter forfatter, genere eller emmer. Så nu forsøger jeg mig frem. En Astrid-Lindgren-bunke, en bunke med klassikere, Thøger-Birkeland/Ole-Lund-Kirkegård-bunke, Marian Keys, yndlings børnebøger, tøsebøger, fagbøger, biografier, de andre børnebøger, julebøgerne, dem jeg mangler at læse, de morsomme titler og alle de andre.. For ikke at tale om fantasy. Tror det får en hylde for sig selv. Gigantisk projekt, men super nostalgisk og hyggeligt! Fik den dejlig julebog til samling af min søde Pop. Den indeholder også en lydbog, noget som jeg også ELSKER at lytte til. For tiden er Ergon, men denne julehyggebog er helt sikkert næste. 

4 kommentarer:

 1. Meget dejligt bundt bøger, du der har liggende :-)

  //

  www.katsaspekt.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. Spændende projekt! Og virkelig lækre bøger. Mine har faktisk stået i højdeorden indtil nu, men nu får jeg snart nye hylder, og så skal jeg finde på en ny opstilling. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, meget! Og tak - er også ovenud lykkelig for mit udvalg, men køber alligevel altid nye - minimum een pr måned (;
   Dejligt med nye hylder, bliver spændende, hvad du finder på med dine bøger - opstillingen gør så stor en forskel på indtrykket (:

   - Kit

   Slet