tirsdag den 6. november 2012

Türkish Cusine Gone Mexican.



Da jeg var i Tyrkiet her i sommers, var det allerbedste, jeg fik serveret på turen, en omgang "stuffed eggplante". Bestilte det en aften, jeg tilfældigvis havnede på en lille restaurant i en sidegade, nær Side's gamle bydel, hvor jeg blev helt forelsket i retten. Ovnbagt, rygende varm, fyldt med krydret oksekød og toppet med friske tomater! Og så lige i selskab med en tyrkisk øl - meget bedre blev det ikke.
Så idag, på en kold og regnende novemberaften, skulle sommermindet genskabes - dog i en lidt mere mexicansk-præget version med chili con carne, gucamole og avocado/tomat-salat. Smagte skønt og lidt af sol og sommer, synes jeg - og Kit meldte heldigvis også, at hun var mæt og godt tilfreds, da tallerkenerne var tomme.

2 kommentarer:

  1. Har aldrig hørt om det eller prøvet det, og har været der en del gange (; men det kan være næste gang, at det skal prøves (; hehe


    / / Stephanie
    http://www.fashionBySterup.dk

    SvarSlet
    Svar
    1. Uha, du må ud og opstøve det så, jeg så det hvertfald flere steder dukke op på menukortet. Det er bestemt oplevelsen værd (;

      - Anne

      Slet