mandag den 12. november 2012

Tre klassikere.

Kaj Bojesen aben. 

Poeten. 

Flowerpot.


Sidder du og mangler nogle penge at fyre af, på julegaver, så har jeg løsningen: Brug dem på mig! For jeg vil altså rigtig gerne have de her tre designklassikere hjem i min lejlighed at stå. Og jeg har altså ikke råd. Bevares, ved heller ikke liiige hvor jeg skulle have plads til Poeten henne, men jeg finder helt sikkert på noget. Den er simpelthen så fin. Og så lige i mørkegrå, med sennepsfarvet pude, så ville det være helt perfekt. Skal og må eje en i mit næste liv.. eller når jeg formår at ægte en meget rig, gammel, ækel mand.. eller vinder i lotto.. eller finder en skattekiste.. Jeg glæder mig allerede.

6 kommentarer:

 1. Jeg er så forelsket i aben og er samtidig så heldig, at jeg faktisk ejer den. Jeg fik den af min mor for nogle år siden. Det bedste er, at det faktisk er den abe jeg er vokset op med. Han hedder Nikolaj og det har han gjort siden jeg var helt lille. Min mors mand havde en, så hun syntes, at jeg skulle have hendes :) LYKKE!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Av, hvor heldig kan man være - er ikke spor misundelig (; Den er simpelthen så tidsløs og fin, håber også at blive ejer af en, en skønne dag. Så dyr er den heldigvis ikke (:

   - Anne

   Slet
 2. Jeg vil også gerne have en abekat hængende på min bogreol. Og en ny sofa (den skal dog bare stå på stuegulvet) - og poeten er smuk. Men kan man putte i den? (og tage en middagslur på den - det er vigtigt for mig!)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, ikke, den er nærmest uundværlig!
   Tror ikke man kan tage en lur i Poeten, medmindre man er dværg.. eller indstillet på konstant fosterstilling? Men smuk er den!

   - Anne

   Slet
 3. Synes lampen er vanvittig fin, virkelig! Ville passe ret godt ind i vores lille lejlighed.. Tak for tippet! :)

  Pernille

  SvarSlet
  Svar
  1. Velbekomme - er også selv helt vild med den (:

   - Anne

   Slet