søndag den 18. november 2012

Julefavoritter

Billede 
Billede
Billede

Billede
Hver år SKAL vi død og pine se disse julefilm. Der er ingen vej udenom og der er total krise, hvis de bliver sendt, mens vi er til julefrokost eller på anden måde er forhindret. 
Det er lige hyggeligt hver gang og jeg ville heller undvære fjernsyn resten af året, bare jeg ikke går glip af disse. 

Har du nogle julefilmsfavoritter som du ikke vil undvære?

5 kommentarer:

  1. De sidste mange år har de ikke sendt 'En Juleromance' i tv :( kriiiise!! jeg har været nødsaget til at købe den på DVD så jeg kan få mit fiks hvert år ;)

    SvarSlet
    Svar
    1. Husker det kun som sidste år, at den ikke blev sendt (: Og god idé med at investere - så kan se dem uanset hvad man ellers render ind i, i december!

      - Kit

      Slet
  2. Jeg sukkede da jeg så din liste! Jeg har det nemlig på præcis samme måde! Jeg skal ALTID se "the grinch" Med Jim Carry! Hvert år! Og lillePers jul, kan ikke huske hvad den hedder rigtigt. Du ved den med "Julebal i nisseland!"? "The Holiday" er altså også rigtig god, det er en af de nyeste på listen. Jeg kunne nævne så mange flere!! :D

    SvarSlet
    Svar
    1. Orh, Grinch er også fantastik! Vi er dog kun 2 i familien, som sætter pris på den film, så den bliver ikke set så religiøst som de andre.
      The Holiday er også ret sød og flot - den har jeg også set en del. LillePer kender jeg godt, men kan ikke huske, hvornår jeg sidst har set den.

      Det er altså bare hyggeligt, at stene film og vente på at julen bare kommer nærmere og nærmere!

      - Kit

      Slet
  3. The Santa Clause <3 Totalt favorit!

    SvarSlet