fredag den 23. november 2012

Gammel kærlighed i nye klæder..


Nu er jeg en meget stor haj efter figenstænger - særligt dem med nødder - så hvorfor jeg aldrig har overvejet, at tørrede figner kunne blive min nye livret, det ved jeg ikke. Men det fandt jeg ud ad, da  de blev serveret for mig på arbejde igår. Yaiks, hvor er de gode! Helt bløde og seje med klæbrigt, knasende fyld. Kunne have tømt hele posen i een mundfuld.
 Glæder mig allerede til, vi skal have konfekt med resten af familien i december, for jeg ved godt hvor min marcipan ryger hen i år - nemlig lige lukt ned i en halveret figen. Evt. i selskab med et lille skud whiskey og en pistacienød? 
Er sikker på det bliver en ny-klassiker i min bog.

5 kommentarer:

 1. Tørrede figner smager nemlig så godt :) Og den tille teskål de ligger på, er altså også sød :)

  SvarSlet
 2. Ja, de smager godt nok godt! Synes også den er fin, den lille skål - ved desværre ikke hvor den er fra, men den er vist beregnet til theposer (:

  - Anne

  SvarSlet
 3. Min eks-svigermor lavede lavede altid figen-"konfekt" til jul. Hun skar den lille "dut" af for oven og dyppede så halvdelen af figenen i chokolade. Super nem og lækker (og lidt sund) julesnack. Kan anbefales. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Uha, det lyder heller ikke dumt, et par af dem kunne det da også være man skulle lave. Figen smager simpelthen så skønt :D

   - Anne

   Slet
  2. Ja, det er super lækkert. :)

   Slet