Faktisk, har jeg været så heldig, at få serveret tre retters hele to gange i denne weekend - og I skal bestemt ikke snydes for at se fredagens efterårsmenu - for det var virkelig godt. Den passede helt perfekt til en kold og blæsende oktoberdag, med følgende retter:
|
Rygende varm tomatsuppe med chili og ostebrød. |
|
Bøfstroganof med svampe, bacon og silkeblød kartoffelmos. |
|
Samt hjemmelavet kaffeis med valnødder. |
Og efter overstående festmåltid var ovre, blev der rykket ned i de bløde sæder, til en god gang film og ikke mindst 500 gram bland-selv-slik - og da det så var udraderet ved en 2 tiden, kunne man trampe mæt og tilfreds i seng. Det er altså vejen frem i livet, hvis man spøger mig.
Ej hvor lyder det bare lækkert med tre retters menu og så slik bagefter. - og hold op hvor ser det bare lækkert ud. mums mums :D
SvarSletDet var også helt suverænt, ren forkælelse :D
Slet- Anne