tirsdag den 16. oktober 2012

Man ved..Man ved efteråret er på godt i gang, og at vinteren nærmer sig når:- Man skal have sine cykellygter tændt om morgenen på vej til skole (der er åbenbart blevet bælgmørkt kl. 7.30 weekenden over, var snotforvirret imorges og troede mit ur stod forkert - åbenbart ikké)

- Og i forbindelse hvæser af ældre studiekammerater (med bil, kopholder med kaffe og varme i sæderne!), der synes efterårsvejret er så mildt, så mildt (bevares, nogle af dem er selvfølgelig også opvokset i noget nær istiden)

- Man plejer at bifalde kaffe og øl som landets nationaldrikke, men synes de bør have delt førsteplads med varm kakao efterhånden.

- Man bliver himmelhenrykt over at finde et par rag-sokker m. 50% uld til en 10'er i rodekassen i Aldi.

- Man synes at alt - alt - der kan associeres med jul, er skønt! Og hører fx julemusik, er svært begejstret over at se både julepynt, låge-kalendere og ikke mindst clementiner i butikkerne (og i øvrigt stryger kanel på al' din yoghurt, havregrød og frugt)

- Man tænder stearinlys om eftermiddagen, hygger under hjemmehæklede tæpper med Matador og varme drikke i det musselmalede porcelæn, alt i mens man ustandseligt brainstormer supper, simreretter og gammeldags mad med godt gods i (.. eller okay, måske har lige netop mig og Kit pensionisttendenser udover det sædvanelige.. - det er nok egentlig den mest åbenlyse årsag til dette punkt)

3 kommentarer:

  1. Ååååh, jeg glæder mig også til jul! Det er skørt!

    SvarSlet
  2. Godt billede - man kommer helt i efterårs humør (;

    / Stephanie
    http://www.fashionbysterup.DK

    SvarSlet