torsdag den 11. oktober 2012

Dagens kakao-spørgsmål:


Varm kakao - kan man have det med sin en termokande? Altså, den hjemmelavede slags med varm mælk, sukker og rå kakaopulver? Har læst, at det kan blive underligt - nogle erfaringer?

5 kommentarer:

  1. Jeg vil sige nej. Har hørt at mælk/ chokolademælk danner frygtelig mange bakterier, når det bliver holdt varm i længere tid. Men nu er jeg jo ikke forsker eller læge eller noget... ;)

    SvarSlet
    Svar
    1. Du har nok ret, rygtet lader mig nemlig vide at det kan klumpe sammen lidt ala gammel mælk (formentlig pga. de omtalte bakterier), men håbede det blot var en skrækhistorie, æv - men mange tak for svar (:

      - Anne

      Slet
  2. Jeg har gjort det, og har erfaret at så længe du ikke lader din kakao stå i flere timer i thermokanden, men sørger for at drikke det inden for maks 3 timer, så går det nok. Så skal du bare sørge for at skolde din kande med kogende vand et par gange, og vaske den godt inden du bruger den igen :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Okay - jamen så er alt håb jo ikke tabt :D
      Tak for svar.

      - Anne

      Slet