lørdag den 22. september 2012

Video, video!

Peberkalv, flødekartofler, dampet spidskål og hjemmefixet æble/løgkompot. 

 Alt for nice slikblanding med salte fisk, lakridsbåde, saltlinser, og falske maoam-karameller. 


 Choko-druer, gulerodsstænger, æblebåde, samt dypper'ier i form af Kit's æblesmør, hytteost, humus & dip. 


 Film!

Igår, hvor der regnede i noget der mindede om en evighed, udnyttede mig og Kit efterårsstemningen på bedste vis og afholde videomarathon hjemme ved mig. 
Vi startede aftenen ud med at spise en gigantisk rød kalvebøf, for derefter at hente et par film i Block Buster, drikke tyve liter kaffe og gå ombord i vores enorme snack-arrangement, som var et sammenskudsgilde af pure niceness. 
Først så vi Hairspray - som Kit gerne ville vise mig - helt vildt sød og hyggelig musicalfilm. Kan klart anbefales, hvis man som mig elsker underholdende film, og foragter alle de genre hvor folk nonstop er modbydelige i, som fx. thrillers og gysere. Som før nævnt er vi temmelig vilde med Tim Burton, så vi skulle lige have fat i hans nyeste skud på stammen. Men selvom Dark Shadows var rigtig god, var den altså også temmelig uhyggelig (okay.. hysterisk sarte, vil nogle måske kalde os, for meget skal der ikke til), så vi blev nødt til lige at snuppe en times tid med "Astrid Lindgrens Jul" for lige at få pulsen ned igen. Alt i alt var det en stor succes, og da vi endelig tumlede i seng engang om natten, var vi enige om at have været godt underholdt og ikke mindst, var vi blevet godt mætte.

4 kommentarer:

 1. nøj, hvor ser det lækkert ud!
  Får helt lyst til at holde sådan en aften :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også så sindssygt hyggeligt - videomarathon er altid en succes.

   - Anne

   Slet
 2. Årh hvor hyggeligt!
  Jeg et vild med Hairspray, har et soft spot for musicals ;) men Dark Shadows var jeg grove skuffet over, synes den var lidt langtrukken og kedelig - hvilket er ærgeligt, da jeg er kæmpe fan af Tim Burton!

  - Maj :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Musicals er også rigtig hyggelige - elsker den der skabede/storslåede del af det (;
   Dark Shadows er heller ikke hans bedste, hvis man spørger mig, men den var nu alligevel god :D

   - Anne

   Slet