lørdag den 25. august 2012

Türkish Cusine

Morgenmad på altanen til tonerne af morgen-techno.

Et éneste forsøg på at lave mad i køkkenet. Blev hurtigt droppet til fordel for det tyrkiske køkken)

Favorit-måltidet: Fyldt aubergine (Og fritter. Man får fritter til ált i Tyrkiet - vestlige turister må have dikteret dette i sin tid, for særlig tyrkisk er det næppe)

Vegetarpizza & chicken casserole!

En ud af utallige kebab-retter der blev fortærret - her döner-kebab."Umut Special" - serveret i wokgryde på mini-blus som stod på bordet.

Meze (tyrkisk tapas om man vil) - fladbrød, salat med ost & olie/eddikedressing, humus + tallerken med diverse chili-feta-yum, salsa, syltede grøntsager, krydret ostecreme, yoghurtdip og fyldte peberfrugter.

Et lille udklip af alt det lækre mad der blev spist i Tyrkiet - er du gal, man kan spise godt for få penge. Og tilmed er der altid gratis forret, som regel i form af brød med to slags dip - og gratis tyrkisk the eller kaffe til dessert.

2 kommentarer:

 1. Årh ja, den der forret med brødet var en sikker vinder! Min mor og jeg spiste også som konger (eller dronninger...), da vi var i Tyrkiet i 2006. Den fyldte aubergine ser virkelig god ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er superlækkert, især fordi begge dips'ne er så godt krydret, som de er. Men ja, generelt er det tyrkiske køkken skønt, har også planer om at lave fyldte auberginer herhjemme, for det var godt nok en fest :D

   - Anne

   Slet