onsdag den 29. februar 2012

Tøm køleskabet mexican-style



Havde gang i det mexikanske køkken igår - Chili Con Carne, for at være mere specifik - en ret der klart er på min top 5, men som jeg faktisk ikke har kendt, før for omtrent et års tid siden.
Retten er særlig god, i tøm køle-skabet-situationer, jeg havde bla. et stk. halvkedelig porre, på-vej-til-at-spire-gulerøder og bløde tomater, som røg deri.
Her er den serveret med frisk salat (lavet på bla. reste-broccoli fra gårsdagens aftensmad), og nachos med hjemmelavet salsa og guacamole (lavet af ret-blød-skal-til-at-bruges-avokado fra vegetar-ugen).
Skønt at få ryddet op i køleskabet, på den politiske korrekte Stop Madspild måde. Navnligt når der er rester idag, og lidt til fryseren <3

3 kommentarer:

  1. Chili con carne er virkelig lækkert! Især med ost til!!! ;D

    SvarSlet
  2. Sikke en herlig blog! Og en herlig tøm-køleskab ret. Hurra for mindremadspild :)

    Du har fået en ny læser.

    BH
    Selina fra http://www.stopspildafmad.dk/

    SvarSlet
  3. Lihn: Tak, kigger forbi.

    Maja: Ja, det er en formidabel ret, og ja, ost er aldrig af vejen.

    Selina: Tak, det er vi glade for at høre (:

    - Anne

    SvarSlet