onsdag den 16. august 2017

Så er kæresteturen sparket igang.
Med bobler, gaver og DSB fineste udsigt!

Vi glæder os for vildt til tre dage i hovedstaden, nærmere betegnet Nørrebro hvor jeg har brugt næsten alle sommerferier de sidste 10 år - og før det, var det også DK der var målet, da vi som børn satte kursen mod Rønbjerg år efter år. 
Og her i mit voksenliv, har det smittet af - udlandsferierne oftest har lagt i forår og efterår. Ikke som sådan bevidst, men måske fordi denne årstid her i landet er så dejlig, hvorimod de andre blegner lidt og indgyder min rejselyst?


Ja, jeg ved det ikke, men Danmark er og forbliver vist min primær sommerdestination, og hvor er det skønt at udforske egen hovedstad gang på gang - både fordi man altid får besøgt nye steder og genlevet gamle traditioner i skøn forenighed. 
Åh, hvor er det dog dejligt med ferie og have en god håndfuld dage med tosomhed, Tivoli, strøgtur, et venindebesøg, Bakken-visit, tons af lækker mad, uforskammede mængder vin og forhåbentlig lidt solskin, i vente. 

Håber jeres onsdag er starter mindst lige så godt! 

8 kommentarer:

 1. Altså, jeg synes der manglede nogle bobler fra morgenstunden her hos mig, det er stensikkert - faktisk havde hvad som helst med alkohol i været i vinkel, nu jeg tænker mig om, men nok med det!
  Håber I får en SKØØØN tur (og at DSB arter sig!) ❤️

  SvarSlet
  Svar
  1. Hahah, åh Maude, jeg håber du fandt nogle senere eller i weekenden om ikke andet :D
   Turen var lige så skøn, som håbet!

   - A

   Slet
 2. Rigtig god tur - håber I får nogle skønne dage i Kbh. Kh. Birgitte

  SvarSlet
 3. Wow det lyder som en skøn start på en lækker tur.. Kunne godt bruge sådan en tur med tosomhed væk fra hverdagen..

  Knus Jeanette <3

  SvarSlet