tirsdag den 23. maj 2017

Byg-selv-burger, slik-revolution og strandtur.

Tirsdag aften var Milano eventyret slut, og sidste uges opsamling kommer derfor liiige en enkelt dag forskudt. Glemte det nemlig lidt igår, da jeg naturligvis lige tænkte, det var søndag. Ikke at det jo ligefrem gør fra eller til - men lidt bøvlet, at jeg stadig en dag forskudt inde i hovedet; kender I det?
Har nok bare stadig lidt feriekulder og solstik efter den skønne tur, men hjemkomst ugen her, har heller ikke været at kimse ad.
En tre vagter og en god gang hygge er det blevet til - helst i solen, for den tog vi åbenbart med hjem til DK.Ugen forløb nemlig med, at jeg fik:

.. Nydt mit første reelle måltid på dansk jord dagen efter hjemkomst, på skrækkelig hyggeligt besøg hos de gamle. Delte rejsegaver ud, gik tur i solskin og sofachillede til den store guldmedalje. 

.. før jeg tirsdag afsluttede mit Italienske eventyr, med noget knap autentisk på McD.

.. lært af min kæreste, at sure skelethoveder skal spises med kattepoter. Hader surt slik, men elsker salt, og kan se kombien ikke er helt dum... Prøvet at holde fornuft dag, men nåede kun at rette venindes projekt og tage ind til byen og shoppe en regnjakke og gå på posthuset, før jeg fik en sms...

.. Og endte her i stedet for hjemme i vaskekælderen, støvsugerskabet og ved opvaskemaskinen der kørte med 1 ud af to læs service. 


Været på spontan minishoppedate med Lillesøster E. 
.. Formået at have en helt rolig aftenvagt - det skal også prøves.
Set Harry P live in concert - så fedt og magisk - og megetmeget varmt. 


.. Haft besøg af yndlings K, og blevet enig om vi snart måtte ses igen. Så det skal vi idag - er det ikke dejligt for os? I think so!

12 kommentarer:

 1. Jeg skal med ungerne til Harry Potter live koncert torsdag. Uh glæder mig. Kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan jeg godt forstå - det var så fint og flot; der er så meget mere stemningsmusik end jeg havde gættet.

   - A

   Slet
 2. Lyder godt, den dåse sodavand er bare så god... har du smagt den lilla version, den er lidt som luksus rødsodavand møder mild ribena med brus, jeg elsker den men min brugs føre den ikke, min mors gør 😋

  SvarSlet
 3. HVOR KAN MAN SKAFFE SÅDAN EN FRIED CHICKEN-SAG? Jeg ville give min højre skamlæbe (en arm er jo ikke så svær at undvære) og halvdelen af min kærestes playstationspilsamling for sådan en.

  SvarSlet
  Svar
  1. Alle grill og sandwich barer i byen næsten - Aalborg fatter bare friteret kylling. Og de serverer seks nuggets for føøøørre kroner, helt uden intim-legme-ambultering som krav.
   Com' join!

   - A

   Slet
  2. Jeg tror sgu i grunden aldrig jeg har været i Aalborg. Det må prøves, kan jeg se!

   Slet
 4. Nu spørger jeg nok rettere dumt, men hvad går Harry Potter live koncert ud på? Er det blot folk der spiller musikken fra filmen, eller vises filmen på storskærm, med live musik? Har aldrig hørt om det koncept, må jeg indrømme :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er mulighed B - der er faktisk (af hvad jeg ikke havde opdaget) musik i næsten alle scener, så det giver simpelthen så fin en dynamik. Og så klapper og hujer publikum når der kommer et godt musikstykke (som fx i Quiddich, hvor der er fuld smadder på orkestret) og også til de der punchlines, man nu alle sammen kender så godt. Så stemingen er rigtig høj, fordi det er en biograf-oplevelse hvor alle kender plottet og glæder sig sammen over at gense det :D

   - A

   Slet
 5. Hehe elsker hvor meget lækkert mad der på dine billeder 😉😋 Er noget så fristende!!

  www.elinetychsen.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, ja, man kan nemt blive småsulten B-)

   - A

   Slet